| | #1 (mesaj-linki) | |
| AirTies RT-211 Wireless ADSL2 + (4 port) Modem / Wireeless Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) ![]() Temel Özellikler: Komple çözüm paketi: ADSL2+ modem, router, firewall, 4 Ethernet portu, 125Mbps hızında G++ kablosuz erişim noktası Modem: Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/ 4Mbps upload) Router: DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router Firewall ve kablosuz güvenlik: Gelişmiş SPI Firewall; Internet�e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-802.1x, WPA2-AES, WEP standardlarıyla uyumluluk G++ ile süratli kablosuz iletişim: 125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla). Aynı zamanda 802.11b/g ile de geriye dönük uyumlu Kablolu cihaz desteği: 4 adet 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi: G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği ADSL Sayacı: özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı: Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı Kolay kurulum ve yönetim: Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD�si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet�le ve bilgisayarla bağlantı testleri Kolay güncelleme: Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi VPN geçişi (Pass through) Uzaktan yönetim: SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı Teknik Özellikler: ADSL özellikleri: G.992.1 Annex A (G.DMT), G.992.2 (G.Lite), G.992.3 (ADSL2), G.992.5 (ADSL2+), READSL, Traffic shaping UBR/CBR, OAM (I.610) Bağlantı protokolleri: PPPoE, PPPoA, RFC1483 Bridging, RFC1483 Routing, ATM üzerinden klasik IP, PAP/CHAP 802.11b/g ve g++ kablosuz iletişim: 1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54 Mbps hızında (otomatik hız seçimi) ve 125 Mbps G++ turbo mod Frekans aralığı: ETSI 2400 MHz�den 2483.5 MHz�e kadar (3�ü örtüşmeyen 13 kanal) Reset butonu ile fabrika ayarlarına geri dönüş imkanı Kablolama: 4 adet RJ-45 (Ethernet), 1 adet RJ-11 (ADSL) Anten: 2dBi Kazanç 17.8 dBm EIRP Anten çıkış gücü Kablosuz güvenlik özellikleri: WPA (802.1x, TKIP, PSK); WPA2 (AES); 64/128 bit WEP, kablosuz MAC adresi filtreleme, SSID gizleme UPnP Tak&Çalıştır özelliği Router ve Firewall: SPI firewall; IP ve MAC adresi filtreleme; URL filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; VPN Pass Through (PPTP, L2TP, IPSec); Statik Routing, RIPv1, RIPv2 yönlendirme; DNS Proxy; DHCP sunucu ve aktarıcı; NAT/NAPT; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP) İşletim Sistemi Desteği: Windows 98, ME, 2000, XP, UNIX, Linux, MAC OS ile uyumlu Sertifikalar: CE , T.C. Telekomünikasyon Kurumu Boyutlar: 155 x 125 x 25mm Ağırlık: 450 gr Son Düzenleyen ozti; 10-08-2009 @ 11:44. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) Modem
ben bu modemi satın almak istiyorum tavsiye edermisiniz.. internette araştırdım en çok bunu öneriyorlar..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Bakınız; Ürün Marka Model: AIRTIES RT211 125Mbps ADSL2+ MODEM Wi-Fi 4PRT+AP Garanti Süresi: 36 ay Data Hızı (Maksimum): 125 Mbps 802.11g/b uyumlu Mimari: RJ-45 4 adet 10/100 Ethernet Port Splitter: Var Güvenlik: WPA(802.11x,TKIP,PSK)64/128bit WEP,MAC filtreleme,SSID gizleme Firewall: Statik IP, RIP v1/v2, DHCP, NAT/NAPT, PAP/CHAP, SPI firewall, DMZ, VPN pass through (PPTP, L2TP, IPSec), DNS proxy Router desteği: Var Açıklamalar Mesh Teknolojisi ile "EN GENİŞ KAPSAMA ALANI ", DDNS (Dinamik DNS) özelliği, Tak&Çalıştır özelliği, ADSL Sayacı (Limitli ADSL kullanımı için), Düşük voltaj problemlerine son veren özel güç adaptörü, otomatik hız seçimi SNMP sayesinde uzaktan yönetilebilirlik, Reset butonu, Sertifikalar: CE, T.C. Telekomünikasyon Kurumu / Türkçe Web Arayüzü, Isıyı dışarı dağıtan aliminyum taban Hepsiburada.com : AIRTIES RT-211 125Mbps 4 PORT ADSL2+ KABLOSUZ MODEM | Bilgisayar | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
fiyatı da uygun evet.. bilgi için teşekkürler.. size bişey sormak istiyorum, bu modemi alınca direkt bilgisayara yükleyip kullanabilecekmiyiz yoksa yapmamız gereken başka işlemler var mı.. ilk kez bi kablosuz modem kullanıcam da, bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Ethernet kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz..Kitapçığında bir IP numarası yazar onu Web tarayıcısına giriyorsunuz Adsl ayarlarından kullanıcı adı ve şifrenizi girip kaydediyorsunuz. Bukadar | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler.. son olarak odamla salon arasında 3 duvar var çekme gücü söylendiği gibi mi acaba.. moden odamdayken salonda iyi bi sinyalle internete girebilirmiyim??
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
neyse, bilgiler için sağolun.. sipariş ediyorum hemen..
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Sorunsuz bağlanabilirsin. O modemle en az 70-80m ile iyi bir sinyalle bağlanman mümkün. ALacağın modemin Mps nekadar yüksek olursa okadar uzağı çeker. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
işletim sistemi desteğinde windows vista yazmıyor.. ben vista kullanıyorum, uyumlu değil mi yoksa?? iptal ettireyim öyleyse siparişi..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) Modem![]() ![]() süper bir moderm tavsiye üstüne tavsiye ben bunu kullanıyorum aynısı fıstık gibi bir moderm dir bu herkeze taavsiyeli isteyen alır isteyen almazçok teşekkürler.. son olarak odamla salon arasında 3 duvar var çekme gücü söylendiği gibi mi acaba.. moden odamdayken salonda iyi bi sinyalle internete girebilirmiyim??girersin kardeş 3 duvar neki evin her yerinden girersin Son Düzenleyen kıngofcs; 21-02-2009 @ 22:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| airties rt 111 adsl2+ 4 port modem, airties rt 211 kurulum, airties rt 211 modem sifresi, |
AirTies RT-211 Wireless ADSL2 + (4 port) Modem / Wireeless Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AirTies RT-104 Adsl2 + Combo Modem / Ethernet | KisukE UraharA | ADSL - Modem | 5 | 3 Hafta Önce 12:37 |
| AirTies RT-111 ADSL2 + Router (4 port) Modem / Ethernet | AngelFRANTIX | ADSL - Modem | 2 | 11-09-2009 17:02 |
| Quake Wireless 4 Port ADSL2/2 + Modem / Wireeless | AngelFRANTIX | ADSL - Modem | 2 | 19-08-2009 14:08 |
| AirTies RT-111 ADSL2 + 4 Port Modem / Ethernet | ozti | ADSL - Modem | 0 | 10-08-2009 12:17 |
| AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem / Wireless | AngelFRANTIX | ADSL - Modem | 1 | 01-05-2009 00:10 |