AirTies RT-211 Wireless ADSL2 + (4 port) Modem / Wireeless Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) > ADSL - Modem
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-11-2008   #1 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı
AirTies RT-211 Wireless ADSL2 + (4 port) Modem / Wireeless

Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port)

Temel Özellikler:
Komple çözüm paketi:
ADSL2+ modem, router, firewall, 4 Ethernet portu, 125Mbps hızında G++ kablosuz erişim noktası
Modem:
Türk Telekom hatlarına göre ayarlanmış ADSL2+ modem (24Mbps download/ 4Mbps upload)
Router:
DHCP sunucu, NAT, NAPT, RIPv1/v2 özelliklerine sahip router
Firewall ve kablosuz güvenlik:
Gelişmiş SPI Firewall; Internet�e erişimde MAC ve IP filtreleme; DMZ; kablosuz güvenlik için WPA-PSK, WPA-802.1x, WPA2-AES, WEP standardlarıyla uyumluluk
G++ ile süratli kablosuz iletişim:
125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası ile 45 Mbps'a varan gerçek veri iletim hızları (125Mbps destekleyen alıcı cihazlarla). Aynı zamanda 802.11b/g ile de geriye dönük uyumlu
Kablolu cihaz desteği:
4 adet 10/100Mbps Ethernet portundan her türlü kablolu cihazı yerel ağa dahil etme imkanı
Erişim mesafesi ve Mesh Teknolojisi:
G++ ile dış mekanlarda 400, iç mekanlarda 100 metrenin üzerine çıkabilen erişim mesafesinin yanısıra, ilave cihazlar kullanarak kapsama alanını genişletmeye yarayan AirTies Mesh Network teknolojisi desteği
ADSL Sayacı:
özellikle limitli ADSL kullanıcıları için aylık bazda indirilen veri (download) miktarı sayacı
Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı:
Türkiye şartlarına göre tasarım ve üretim; voltaj düşmelerine ve dalgalanmalarına dayanıklı
Kolay kurulum ve yönetim:
Türkçe Sesli Interaktif Kolay Kurulum CD�si, Hizmet Programı, web arayüzü ve Kullanım
Kılavuzu; tek tuşla gelişmiş ayarlar; Internet�le ve bilgisayarla bağlantı testleri
Kolay güncelleme:
Web arayüzü ile yazılım (firmware) güncellemesi
VPN geçişi (Pass through)
Uzaktan yönetim:
SNMP sayesinde uzaktan yönetim olanağı

Teknik Özellikler:
ADSL özellikleri: G.992.1 Annex A (G.DMT), G.992.2 (G.Lite), G.992.3 (ADSL2), G.992.5 (ADSL2+), READSL, Traffic shaping UBR/CBR, OAM (I.610)
Bağlantı protokolleri:
PPPoE, PPPoA, RFC1483 Bridging, RFC1483 Routing, ATM üzerinden klasik IP, PAP/CHAP
802.11b/g ve g++ kablosuz iletişim:
1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54 Mbps hızında (otomatik hız seçimi) ve 125 Mbps G++ turbo mod
Frekans aralığı:
ETSI 2400 MHz�den 2483.5 MHz�e kadar (3�ü örtüşmeyen 13 kanal)
Reset butonu ile fabrika ayarlarına geri dönüş imkanı
Kablolama:
4 adet RJ-45 (Ethernet), 1 adet RJ-11 (ADSL)
Anten:
2dBi Kazanç
17.8 dBm EIRP Anten çıkış gücü
Kablosuz güvenlik özellikleri:
WPA (802.1x, TKIP, PSK); WPA2 (AES); 64/128 bit WEP, kablosuz MAC adresi filtreleme, SSID gizleme
UPnP Tak&Çalıştır özelliği
Router ve Firewall:
SPI firewall; IP ve MAC adresi filtreleme; URL filtreleme; Port yönlendirme; DMZ; VPN Pass
Through (PPTP, L2TP, IPSec); Statik Routing, RIPv1, RIPv2 yönlendirme; DNS Proxy; DHCP sunucu ve aktarıcı; NAT/NAPT; PPP (PAP/CHAP/MSCHAP)
İşletim Sistemi Desteği:
Windows 98, ME, 2000, XP, UNIX, Linux, MAC OS ile uyumlu
Sertifikalar:
CE , T.C. Telekomünikasyon Kurumu

Boyutlar:
155 x 125 x 25mm

Ağırlık:
450 gr

Son Düzenleyen ozti; 10-08-2009 @ 11:44.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 22-12-2008   #2 (mesaj-linki)
hopelesslover - avatarı
Cvp: Airties RT-211 Wireless ADSL2+ (4 port) Modem

ben bu modemi satın almak istiyorum tavsiye edermisiniz.. internette araştırdım en çok bunu öneriyorlar..
Eski 22-12-2008   #3 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Bakınız;

Ürün Marka Model: AIRTIES RT211 125Mbps ADSL2+ MODEM Wi-Fi 4PRT+AP
Garanti Süresi: 36 ay
Data Hızı (Maksimum): 125 Mbps 802.11g/b uyumlu
Mimari: RJ-45 4 adet 10/100 Ethernet Port
Splitter: Var Güvenlik: WPA(802.11x,TKIP,PSK)64/128bit WEP,MAC filtreleme,SSID gizleme
Firewall: Statik IP, RIP v1/v2, DHCP, NAT/NAPT, PAP/CHAP, SPI firewall, DMZ, VPN pass through (PPTP, L2TP, IPSec), DNS proxy
Router desteği: Var
Açıklamalar Mesh Teknolojisi ile "EN GENİŞ KAPSAMA ALANI ", DDNS (Dinamik DNS) özelliği, Tak&Çalıştır özelliği, ADSL Sayacı (Limitli ADSL kullanımı için), Düşük voltaj problemlerine son veren özel güç adaptörü, otomatik hız seçimi
SNMP sayesinde uzaktan yönetilebilirlik, Reset butonu, Sertifikalar: CE, T.C. Telekomünikasyon Kurumu / Türkçe Web Arayüzü, Isıyı dışarı dağıtan aliminyum taban
Hepsiburada.com : AIRTIES RT-211 125Mbps 4 PORT ADSL2+ KABLOSUZ MODEM | Bilgisayar
Eski 22-12-2008   #4 (mesaj-linki)
hopelesslover - avatarı

fiyatı da uygun evet.. bilgi için teşekkürler.. size bişey sormak istiyorum, bu modemi alınca direkt bilgisayara yükleyip kullanabilecekmiyiz yoksa yapmamız gereken başka işlemler var mı.. ilk kez bi kablosuz modem kullanıcam da, bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Eski 22-12-2008   #5 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Ethernet kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz..Kitapçığında bir IP numarası yazar onu Web tarayıcısına giriyorsunuz Adsl ayarlarından kullanıcı adı ve şifrenizi girip kaydediyorsunuz. Bukadar
Eski 22-12-2008   #6 (mesaj-linki)
hopelesslover - avatarı

çok teşekkürler.. son olarak odamla salon arasında 3 duvar var çekme gücü söylendiği gibi mi acaba.. moden odamdayken salonda iyi bi sinyalle internete girebilirmiyim??
Eski 22-12-2008   #7 (mesaj-linki)
hopelesslover - avatarı

neyse, bilgiler için sağolun.. sipariş ediyorum hemen..
Eski 22-12-2008   #8 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

Sorunsuz bağlanabilirsin. O modemle en az 70-80m ile iyi bir sinyalle bağlanman mümkün.

ALacağın modemin Mps nekadar yüksek olursa okadar uzağı çeker.
Eski 22-12-2008   #9 (mesaj-linki)
hopelesslover - avatarı

işletim sistemi desteğinde windows vista yazmıyor.. ben vista kullanıyorum, uyumlu değil mi yoksa?? iptal ettireyim öyleyse siparişi..
Eski 21-02-2009   #10 (mesaj-linki)
kıngofcs - avatarı

süper bir moderm tavsiye üstüne tavsiye ben bunu kullanıyorum aynısı fıstık gibi bir moderm dir bu herkeze taavsiyeli isteyen alır isteyen almaz

çok teşekkürler.. son olarak odamla salon arasında 3 duvar var çekme gücü söylendiği gibi mi acaba.. moden odamdayken salonda iyi bi sinyalle internete girebilirmiyim??

girersin kardeş 3 duvar neki evin her yerinden girersin

Son Düzenleyen kıngofcs; 21-02-2009 @ 22:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
airties rt 111 adsl2+ 4 port modem, airties rt 211 kurulum, airties rt 211 modem sifresi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
AirTies RT-211 Wireless ADSL2 + (4 port) Modem / Wireeless Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
AirTies RT-104 Adsl2 + Combo Modem / Ethernet KisukE UraharA ADSL - Modem 5 3 Hafta Önce 12:37
AirTies RT-111 ADSL2 + Router (4 port) Modem / Ethernet AngelFRANTIX ADSL - Modem 2 11-09-2009 17:02
Quake Wireless 4 Port ADSL2/2 + Modem / Wireeless AngelFRANTIX ADSL - Modem 2 19-08-2009 14:08
AirTies RT-111 ADSL2 + 4 Port Modem / Ethernet ozti ADSL - Modem 0 10-08-2009 12:17
AirTies RT-205 Wireless ADSL2+ Router Modem / Wireless AngelFRANTIX ADSL - Modem 1 01-05-2009 00:10