| | #1 (mesaj-linki) | |
| Anakart Driver İstekleriniz
Anakart Driver İstekleriniz bu bölüm altında yapabilirsiniz... Everest Ultimate Edition 2006 Bilgisayarınız hakkında üst seviyede bilgi edinin... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| MSIMSI 945GCM5- F V2 Onboard Audio Driver Ethernet Lan. Tamam ![]() USB2.0 tamam ![]() Ses Kartı Driver'ı Yok ! ![]() Bilgisayarımda Ses Denetimi Şeklınde Hiçbirşey Yok. 3-4-5 tane realtek.. Denedım hiçbirisi İşe Yaramadı.. Not: (yeni formatlı pc XP prof. sp2) Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkurler... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Anakart Driver İstekleriniz
Bir önceki mesajınıza zaten cevap verilmiş lütfen takip ediniz;
Bakınız: Bilgisayar Teknik Destek | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Yok Hayır Olmuyor Buda Var Bende Kurdum Kaç Kere Olmuyor ve bir sürü şey denedım...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bunu bir dene ftp://WebUser:DAx7h9V@152.104.238.19...o/WDM_R221.zip Olmaz ise Realtek Bu sayfadan diğer versiyonları deneyebilirsin. Ayrıca Anakartının Compact diskinde olması lazım. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
driver kurduktan sonra aygıt yönetisinde pcı device şeklinde yer alır ses kartın.onu indirmiş olduğun zipteki WDM klasöründen sürücü güncelleştir seceneği ile tanıtman gerek ![]() ses kartın realtek.setupı kurmakla ses kartını tek işlemde kuramazsın arkadaşım... | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Aygıt YöneticisiYa arkadaslar bılıyorum fakat öyle olucagını tahmın etmemıstım dırek tanır nıye tanımadı dıye şüphelendım... Sonra Aygıt Yöneticisi Aklıma Geldi Deniyim Dedim Denedim Oldu Kendim Hallettim Yani... Yorumlarınız ve Yardımlarınız İçin TEşekkurler ![]() Bundan Sonra Tanıtamayanlarında Bu Yöntemi Denemesini Tavsiye Ederim. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar .kaç gündür pc ile başedemiyorum.teknik bilgim hiç yok desem olacak.önerdiğiniz everest ile pc hakkındad etaylıb ilgi edindim.benim anakartım yok..ses yükleyemiyorum.formattan sonra ses hiç yok pc de.lütfen yardım edin.şimdiden teşekkür ederim.Anakart Kimliği 09/09/2004-i848P-6A79XG07C-00,Anakart Adı Gigabyte GA-8I848P-G,bu kadar bilgi yeter inşaAllah..
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Bu seri kodlardan GIGABYTE - Upgrade Your Life sitesinden uygun driverları indirip kurabilirsiniz
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.inşaAllah becerebilirim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anakart, driver, İstekleriniz |
Anakart Driver İstekleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Driver Yükleme Tarih Oldu - Driver Genius Professional (2006) | gagali | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 19 | 03-10-2009 11:25 |
| Anakart ve Kasa | Blue Blood | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 2 | 09-03-2009 19:23 |
| Anakart Fiyat Listesi | AngelFRANTIX | Anakartlar | 1 | 24-11-2008 16:16 |
| Anakart | B.L.A.C.K | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 08-11-2008 17:36 |
| Minnie Driver (Minnie Driver Kimdir? - Minnie Driver Hakkında) | Blue Blood | Sinema ww | 2 | 14-07-2008 10:45 |