Arama

İnternetsiz Sohbet: WhatSim

Güncelleme: 23 Ocak 2015 Gösterim: 1.697 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
WhatsApp'dan internet olmadan sohbet imkanı sağlayan WhatSim geliyor

Sponsorlu Bağlantılar
WhatsApp'dan neredeyse bedava sohbet imkanı sağlayan WhatSim geliyor. Bu hizmet Türkiye'de de olacak!


1421849073 whatsim

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, WhatSim adında yeni bir SIM kart çıkardı. WhatSim, 400’den fazla operatör üzerinden 150 ülkede hizmet verecek.
WhatSim, dünya çapında internete gerek duymadan ve sohbet etmenizi sağlayacak. Bu özellik ile multimedya içeriği hariç ücretsiz ve sınırlar olmadan mesajlaşabileceksiniz. Multimedya olayında ise fotoğraf 20 kredi, sesli mesaj 5 kredi ve video 100 kredi gibi bir kredi sistemi uygulanacak.
Kredi elde etmek için en az 5 € ile 1000 kredi, 50 € ile ise 10 bin kredi alabileceksiniz. Ayrıca, görüntülü ve sesli mesajlar 10 saniye ve katları ile tahsil edilecektir. Yukarıda verdiğimiz kredi bilgilerinde maksimum uzunluğun 10 saniye fiyatı olduğunu belirtelim. WhatSim’e sadece yılda 10 euro ödeyerek resmi web sitesinden online olarak satın alabilirsiniz.

İnternetsiz Sohbet: WhatSim

Aşağıda aralarında Türkiye'nin de bulunduğu, WhatSim’in hizmet verdiği ülkeleri inceleyebilirsiniz.

Afganistan, Arnavutluk, Cezayir, Anguilla, Antigua ve Barbuda, Arjantin, Ermenistan, Aruba, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Barbados, Beyaz Rusya, Belçika, Bermuda, Bolivya, Bonaire - Sint Eustatius ve Saba, Bosna ve Hersek, Brezilya Bulgaristan, Capo Verde, Kamboçya, Kanada, Cayman Adaları, Çad, Şili, Çin, Kolombiya, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Kosta Rika, Hırvatistan, Curaçao, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Dominika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, El Salvador , Estonya, Faroe Adaları, Fiji, Finlandiya, Fransa, Gabon, Gürcistan, Almanya, Gana, Cebelitarık, Yunanistan, Grönland, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, Endonezya, İran , Irak, İrlanda, İsrail, İtalya, Jamaika, Japonya, Jersey, Ürdün, Kazakistan, Kenya, Kore Cumhuriyeti, Kuveyt, Laos, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Madagaskar, Malezya, Malta, Mauritius, Meksika, Moldova Cumhuriyeti, Karadağ Montserrat, Fas, Hollanda, Yeni Zelanda, Nikaragua, Nijer, Nijerya, Norveç, Umman, Pakistan, Filistin Devlet, Panama, Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Filipinler, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Reunion, Romanya, Rusya Federasyonu, Ruanda, Aziz Kitts ve Nives, St. Lucia, Saint Vincent ve Grenadines, Suudi Arabistan, Senegal, Sırbistan, Sierra Leone, Singapur, Sint Maarten, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Sri Lanka, Sudan, Surinam, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tacikistan, Tanzanya, Tayland, Tonga, Trinidad ve Tobago, Tunus, Türkiye, Turks ve Caicos Adaları, Uganda, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Uruguay, Özbekistan, Vanuatu, Venezuela, Vietnam Virgin Adaları İngiliz, Zambiya.

teknolojioku.com


Benzer Konular

10 Kasım 2015 / ThinkerBeLL Edebiyat
11 Nisan 2010 / Misafir Soru-Cevap
3 Kasım 2015 / ThinkerBeLL X-Sözlük
25 Mayıs 2011 / Ziyaretçi Taslak Konular
25 Aralık 2011 / Misafir Taslak Konular