| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır benden haber alamıyordunuz siz son haberleri vermek istedim. Şu an "Princess Snow Kaguya"'nın çevirisini yapıyorum ancak uzun süren özel bir bölümdür bu. Toplamda 136 sayfa sürüyor ve benim elimde bu 3 e ayrılmış bir halde bulunuyor, ben de size 3 parça halinde sunacağım artık. Fakat şu aralar vakit bulamıyorum birtürlü çünkü çalışmaya başladım, kendime bile zaman ayıramaz oldum. Biraz sabırlı olmanızı istiyorum. Elimden geldiğince en çabuk bir şekilde " Kar Prensesi Kaguya" adlı bölümü bitireceğim. Şimdilik benden bu kadar...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi
Merhaba Arkadaşlar, bir haberim var... Lover of Princess Kaguya (Prenses Kaguya'nın Sevgilisi) -- Part 1 Eklendi -- İndirmek için tıklayın | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
indremiorm yha nie acep bi yardm yha indrmek için tıklaın yasıo basıorm aynı sayfa acılıo nası iştr bende sorn war orası kesnde nası cözcem bi yardmcı olsanz hane Son Düzenleyen sezo; 10-11-2007 @ 23:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
bu yama mı direk mi indirios?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Sailor Moon 'un özel bölümlerinden biri olan Lover of Princess Kaguya (Prenses Kaguya'nın Sevgilisi) 'nin ikinci bölümü eklendi....duyrulur..!!
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi Sailormoon Special Episode: Lover of Princess Kaguya Part 3 eklenmiş olup bitmiştir. Umarım okurken keyif almışsınızdır..İlginize teşekkürler..
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
emek vermişsi çok teşekkür ederim ama linkte bir sorun var galiba. linke tıkladığımda anasayfaya geri dönüyor
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
valla bende anlayamadım | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi küçüklüümdn beri bayılıorm bn bu ay savascısına cok sewrdm we trt 1 den kaldrıldıı içinde cok üsülmüştm düşünsenize bign cok sewdiiniz cizgifilm yoq... cok büük üzüntü yaşamıstm ama teqrr buldm onuuu ![]() cok mutluum ayrıca da cok tesekkürler ceviriyi yapan arkadasıma cok emek wermişsindr ama muhteşem olduuna eminim..![]() | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ay savaşçısı mangası, manganin resimleri, manganın resimleri, sailor moon kaç bölüm, sailor moon mangasının türkçesi, |
Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ay Savaşçısı / Sailor Moon (Sailor Moon Kimdir? - Sailor Moon Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 12 | 01-08-2009 21:17 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | Blue Blood | Türkçe Dil Bilgisi | 3 | 05-05-2009 23:15 |
| Sailor Moon / Ay Savaşçısı (Anime Dizi) | Last AirBender | Çizgi Film - Anime Dizi | 1 | 04-02-2009 22:00 |
| Emerald Moon (Emerald Moon Kimdir? - Emerald Moon Hakkında) | SatanpisT | Yabancı Rock | 0 | 09-04-2008 00:39 |
| Moon Knight / Marc Spector (Moon Knight Kimdir? - Moon Knight Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 21-02-2007 09:10 |