| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi
heya bu kadın benim adımı taşıyor.herneyse düzeltmek isterim. kızın gerçek adını bilmiorum ama adı usagi değil. usagi nin anlamı tavşan demektir.arkadaşları ve ailesi çok tatyı olduğu için ona bu adı takmışlar.sadece düzeltmek istedim. ellerine sağlık.miiisss gibi olmuş.paylaşım için çok çok çok çok sağol. doomo argatoo gozaimashita.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi ![]() Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 26-05-2007 @ 23:51. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi ben onu çok seviyorum büyük ve erkek olmama ramen ![]() Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 26-09-2007 @ 16:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Sailor Moon Mangasının Türkçesi | |
|
![]() |
Sailor Moon Mangasının Türkçesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ay Savaşçısı / Sailor Moon (Sailor Moon Kimdir? - Sailor Moon Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 12 | 14-11-2008 16:24 |
| Sailor Moon / Ay Savaşçısı (Anime Dizi) | Last AirBender | Çizgi Film - Anime Dizi | 0 | 07-10-2008 20:23 |
| Türkçe - Türkiye Türkçesi | ThinkerBeLL | Türkçe Dil Bilgisi | 2 | 03-06-2008 23:06 |
| Emerald Moon (Emerald Moon Kimdir? - Emerald Moon Hakkında) | SatanpisT | Yabancı Rock | 0 | 09-04-2008 00:39 |
| Moon Knight / Marc Spector (Moon Knight Kimdir? - Moon Knight Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 21-02-2007 09:10 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||