| | ||||||
| Anket Sonuçları: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? | |||
| asla_asla_deme | | 84 | 14.74% |
| BrookLyn | | 73 | 12.81% |
| Hi-LaL | | 108 | 18.95% |
| kompetankedi | | 97 | 17.02% |
| Morrigan | | 65 | 11.40% |
| NeutralizeR | | 222 | 38.95% |
| ThinkerBeLL | | 221 | 38.77% |
| virtuecat | | 73 | 12.81% |
| ahmed | | 32 | 5.61% |
| Kral_Aslan | | 6 | 1.05% |
| nünü | | 4 | 0.70% |
| CrasHofCinneT | | 0 | 0% |
| KisukE UraharA | | 1 | 0.18% |
| ozti | | 0 | 0% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 570. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?
ben thinkerbell taraftarıyım; ama diger adminleride taktir ediyor ve begeniyorum..hepsi birbirinden degerli ve bize ellerinden gelene kadar yardım ediyolar.ama sadece birine oy vermem benim dedem(kompetankedi)o benim büyüdügümü kabul etsin ama yine de küçügüm desin belki onuda severim ![]() dedem | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Valla Ben Daha Yeni Geldim Hepsi | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?HepSi Birbirinden Değerli[Ama Ben ThinkerBeLL Verdim Oyumu] | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Ben geleli 3 yıl olmuş ama bir neutralizer dışında hiç tanıdığım yok | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Hepsini severim ama bana en çok yardımcı olana oyum. Bende kalsın ama | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
yaa hepsi emek verio siteye kimseyi birbirinden ayırt edemem bu yüzden hepsine oyy verdim | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Bütün yetkilileri seviyorum ama ben oyumu, asla_asla_deme 'den yana kullandım.. ![]() | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?hepsini çook seviyorum ama ThinkerBeLL bitane ![]() | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
Ben yeniyim ama NeutRalizer'i seçtim | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?"Yaratılanı Sev Yaradandan Ötürü!"Bir İnsanın Tanımadığını Ne Kadar Seviyorsa Hepsini O Kadar Seviyorum... ![]() | |
|
![]() |
En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Türk Müzik Grubu Hangisidir? | B.L.A.C.K | Anketler | 23 | 2 Hafta Önce 16:45 |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 12 | 06-06-2009 16:07 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 15:50 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 15:15 |