| |||||||
| Anket Sonuçları: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? | |||
| asla_asla_deme | | 85 | 15.10% |
| BrookLyn | | 74 | 13.14% |
| Hi-LaL | | 108 | 19.18% |
| kompetankedi | | 98 | 17.41% |
| Morrigan | | 67 | 11.90% |
| NeutralizeR | | 220 | 39.08% |
| ThinkerBeLL | | 220 | 39.08% |
| virtuecat | | 75 | 13.32% |
| ahmed | | 28 | 4.97% |
| Kral_Aslan | | 5 | 0.89% |
| KisukE UraharA | | 6 | 1.07% |
| nünü | | 4 | 0.71% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 563. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #101 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?
ben thinkerbell taraftarıyım; ama diger adminleride taktir ediyor ve begeniyorum..hepsi birbirinden degerli ve bize ellerinden gelene kadar yardım ediyolar.ama sadece birine oy vermem benim dedem(kompetankedi)o benim büyüdügümü kabul etsin ama yine de küçügüm desin belki onuda severim ![]() dedem | |
|
| | #102 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Valla Ben Daha Yeni Geldim Hepsi | |
|
| | #103 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? HepSi Birbirinden Değerli[Ama Ben ThinkerBeLL Verdim Oyumu] | |
|
| | #104 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Ben geleli 3 yıl olmuş ama bir neutralizer dışında hiç tanıdığım yok | |
|
| | #105 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Hepsini severim ama bana en çok yardımcı olana oyum. Bende kalsın ama | |
|
![]() |
En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Türk Müzik Grubu Hangisidir? | B.L.A.C.K | Anketler | 16 | 4 Hafta Önce 20:40 |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 7 | 21-11-2008 05:49 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 14:15 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||