| |||||||
| Anket Sonuçları: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? | |||
| asla_asla_deme | | 85 | 15.10% |
| BrookLyn | | 74 | 13.14% |
| Hi-LaL | | 108 | 19.18% |
| kompetankedi | | 98 | 17.41% |
| Morrigan | | 67 | 11.90% |
| NeutralizeR | | 220 | 39.08% |
| ThinkerBeLL | | 220 | 39.08% |
| virtuecat | | 75 | 13.32% |
| ahmed | | 28 | 4.97% |
| Kral_Aslan | | 5 | 0.89% |
| KisukE UraharA | | 6 | 1.07% |
| nünü | | 4 | 0.71% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 563. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #146 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Yetkililer arasında şunu seviyorum yada sevmiyorum diyemem. Ayırım yapamam. Çünkü eksik olmasınlar konu yetkililerinden modlara, Msxteam a kadar Adminlerimizde kadar tüm yetkililer.. Sağolsunlar son derece yardımcı oluyorlarr.. Ve Mavi karanlığın daha düzenli tertipli olması içinde ellerinden gelenin eniyisini yaptıklarınada eminim. Ayrıca Görevlerini yapıyorlarki layık görülmüşler. | |
|
| | #147 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Tabi ki biricik ablam Thinkerbell... Ben onu klonlayacağım. Ondan daha 1000 tane lazım... Çok seviyorum. Çok anlayışlı. Çok yardımsever. Çok iyi kapli. Çok şeker. Çok güzel. Çok iyi. Çok ve çok Çok Thinkerbell | |
|
| | #148 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? burada adı olmayan yardım meleğim biricik sanal kardeşim Kutsal54 Kral_Aslan ve NeutralizeR en sevdiklerim listesinde birinci sıradaki üç isim aynı anda üç kişi | |
|
| | #149 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim? asla_asla_deme Hi-LaL kompetankedi ahmed Kral_Aslan KisukE UraharA NeutralizeR | |
|
| | #150 (mesaj-linki) |
Cvp: En Sevdiğiniz Yetkili Kim?
Henüz hiçbirini tanımıyorum =]
| |
|
![]() |
En Sevdiğiniz Yetkili Kim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Türk Müzik Grubu Hangisidir? | B.L.A.C.K | Anketler | 16 | 4 Hafta Önce 20:40 |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 7 | 21-11-2008 05:49 |
| Sevdiğiniz Yabancı Şarkıların Sözleri (Lyrics - No MP3) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 1060 | 22-02-2008 14:50 |
| Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 13-11-2007 14:15 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||