| |||||||
| Anket Sonuçları: Dedikodu Yaparken En Çok Söylenen Deyişler Hangileridir? | |||
| Bak gördün mü? Ben demiştim | | 4 | 25.00% |
| Aaa gerçekten öyle miymiş? | | 5 | 31.25% |
| Valla görmüşler ben milletin yalancısıyım | | 5 | 31.25% |
| Bizimki dedikodu sayılmaz ki duyduğumuzu söylüyoruz | | 6 | 37.50% |
| Benden duymuş olma ama | | 6 | 37.50% |
| Allah seni inandırsın | | 5 | 31.25% |
| Aramızda kalacak bak yemin ver | | 5 | 31.25% |
| Ben duyduğumu söylüyorum, günahı kendi boynuna artık | | 3 | 18.75% |
| Ayy ne olmuş, biliyor musun? | | 8 | 50.00% |
| Aaa yüzüne de söylerim valla (ve burun uzar) | | 3 | 18.75% |
| Bağlaç olarak: Şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın | | 3 | 18.75% |
| Final cümlesi olarak: Aman boşver yaa bırak gitsin, günahını almayalım | | 6 | 37.50% |
| Şu söz öbeği de çok yaygındır: | | 1 | 6.25% |
| lgisizim/Kim ne söyler fikrim yok | | 4 | 25.00% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 16. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #1 (mesaj-linki) |
Dedikodu Yaparken En Çok Söylenen Deyişler Hangileridir? Siz Yapmasanız Bile ki Çoğumuz Yapıyoruz , Duyduğunuz ,Bildiğiniz En Çok Kullanılan Dedikodu Deyişleri Nelerdir? Bak gördün mü? Ben demiştim Aaa gerçekten öyle miymiş? Valla görmüşler ben milletin yalancısıyım Bizimki dedikodu sayılmaz ki duyduğumuzu söylüyoruz Benden duymuş olma amaa Allah seni inandırsın Aramızda kalacak bak yemin ver Ben duyduğumu söylüyorum, günahı kendi boynuna artık Ayy ne olmuş, biliyor musun? Aaa yüzüne de söylerim valla. (ve burun uzar) Bağlaç olarak: Şimdi arkasından konuşmak gibi olmasın Final cümlesi olarak: Aman boşver yaa bırak gitsin, günahını almayalım Şu söz öbeği de çok yaygındır: İlgisizim/Kim ne söyler fikrim yok | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Dedikodu Yaparken En Çok Söylenen Deyişler Hangileridir?
heheheheheheh.hepside var bence..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Dedikoduyu asla sevmem.........
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Dedikodu Yaparken En Çok Söylenen Deyişler Hangileridir? En cok duydugum ücüne oy verdim ama genelde malesefki hepsi kullaniliyor diyebilirim... Dedikodu iyi bisey degil, birinin arkasindan konusacagima yüzüne söylemeyi tercih etmisimdir herzaman ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Hepside söyleniyo. Çok eğlenceli | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| dedikodu dedikodu olmasin şarkı sözleri, deyişler nelerdir, ferdi tayfurun şarkıları hangileridir, söylenen deyişler, |
Dedikodu Yaparken En Çok Söylenen Deyişler Hangileridir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yemek Yaparken Uygulayabileceğiniz Pratik Bilgiler | Gabriella | Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler | 3 | 24-10-2008 15:50 |
| Dünyanın En Çok Söylenen Şarkısı Hangisidir? | ThinkerBeLL | Bunları biliyor musunuz? | 0 | 14-10-2008 20:14 |
| Makarnalar - Makarna Dedikodu | GÜLGECELER | Damak Tadı | 0 | 12-10-2008 01:47 |
| Dedikodu - Dedikodu Nedir - Dedikodu Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 1 | 27-08-2008 16:55 |
| Ferdi Tayfur - Dedikodu | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 15:35 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||