| | ||||||
| Anket Sonuçları: Bir ürün alırken en çok önem verdiğiniz ne? | |||
| Marka | | 8 | 38.10% |
| Ucuzluk | | 0 | 0% |
| Kullanışlılık | | 7 | 33.33% |
| Dayanıklılık | | 3 | 14.29% |
| Diğer | | 3 | 14.29% |
| Oy Kullananlar: 21. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Ürün Alırken Neye Önem Verirsiniz?
İşe yaraması, estetik ve kullanımının önemi var, bazan da markaya özen gösteririm, özellikle spor giysi ve ayakkabı için.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Ürün Alırken Neye Önem Verirsiniz? Marka | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Benim açımdan sadece, kullanışlı ve dayanıklı olması yeterli. Ve 'Diğer' seçeneğini de kullanmak istiyorum | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Ürün Alırken Neye Önem Verirsiniz? Diğer > Sağlam Olsun Yeter Gerisi Fos. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Nerede? Ne sıklıkla? Ne amaçla? kullanacağım benim için en başta gelir ve daha sonra kalitesi bir nevi markası.
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
O urunu nasiL kullanabilmem onemli [ KUllanisli oLmasi lazim] ve Markasina dikkat ederim
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bir Ürün Alırken Neye Önem Verirsiniz? Giyim de markaya önem vermiyorum... Dayanıklı tüketim mallarına giren herşey için Kullanışlılık, Dayanıklılık ve markaya önem veririm. Hangi birini ayırıp seçeyim, oy kullanmıyorum Herhangibiri | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Ben giyimde : Elle dikilmiş ve örülmüş olanları Eşyada : Tanıdığım Marangoz Atölyesinde özel tasarım Mobilyayı Dayanıklı Tüketim Mallarında : Yerli malı, markalı olmasını Önemsiyorum, Ben de ankette işaretleme yapamadım Herhangibiri | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
markasınaa
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
markasına ve kalitesine...
| |
|
![]() |
Bir Ürün Alırken Neye Önem Verirsiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep Telefonu Alırken | Blue Blood | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 19 | 07-02-2009 12:38 |
| Ayakkabı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler | kompetankedi | Moda | 6 | 18-10-2008 01:50 |
| Zülfü Livaneli - Bir İnsan Ömrünü Neye Vermeli | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 24-02-2008 17:35 |
| İkinciel Otomobil Alırken Dikkat Edilecek Hususlar | RuffRyders | Otomobiller - Arabalar | 1 | 08-04-2007 13:14 |