| |||||||
| Anket Sonuçları: Hayatınızdan Memnun Musunuz? | |||
| Evet , Hayat Güzel | | 15 | 78.95% |
| Hayır, Can Sıkıcı | | 3 | 15.79% |
| Hayattan Bağlantımı Kestim | | 1 | 5.26% |
İlgilenmiyorum | | 2 | 10.53% |
| Birden Fazla Seçim Yapılabilir. Oy Kullananlar: 19. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #1 (mesaj-linki) |
Hayatınızdan Memnun musunuz?
Kimisi Üzgün Kimisi Mutlu... Bazısı Acılı Bazısı Umutlu... Şimdi Uydurdum ![]() ??? Memnun Musunuz ??? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızdan Memnun musunuz?
Hayat mı, O da ne ????? Değilim | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Hayatınızdan Memnun musunuz? Evet evet evet binlerce evet..... Yaşamak güzel, hele sevdiklerin yanında olunca...... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Hayatımdan memnunum her şeye sahibim.. Ama bıktım | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Benden memnun kaldığı sürece,evet.
| |
|
![]() |
Hayatınızdan Memnun musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 60 | 5 Gün Önce 22:58 |
| Yaşlanmaktan Korkuyor musunuz? | HerHangiBiri | Anketler | 23 | 2 Hafta Önce 23:45 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 265 | 4 Hafta Önce 12:53 |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 117 | 27-11-2008 14:15 |
| Kadınları Memnun Etmek mi? | kompetankedi | Kadınca | 73 | 03-10-2008 14:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||