| | ||||||
| Anket Sonuçları: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz? | |||
| Zayıf | | 21 | 42.86% |
| Orta | | 23 | 46.94% |
| Şişman | | 5 | 10.20% |
| Oy Kullananlar: 49. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #1 (mesaj-linki) | |
| Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?Ben zayıfım siz ve 41 kiloyum lütfen kiloyu belirtin. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?Ben 80 kiloyum orta olarak işaretledim ama acaba hatamı yaptım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?
Sitemizde obez yok galiba bu ankette bir oyun var gibi geldi bana ![]() Ben de 48 kiloyum boy 1.60 için gayet ince bir fizik aslında boy da söylense zayıfmı şişman mı çıkıcak ortaya | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Bende Ortayım...78 Kilo 1.81 Boy.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
orta . 1.83 boy 80 kg | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?1.89 boyunda, 80 kg.. Nasılım ama? ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?İyisin Süpersin ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz? Şişman. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz?S: Fiziğin nasıl? C: Orta. Böyle bişey mi var Orta olsun bakalım... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz? 39 kg ..Bilem ama Ortayim neyim??? ama sisman degilim... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| fiziğe, sahipsiniz |
Nasıl Bir Fiziğe Sahipsiniz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 3 | 27-06-2009 23:08 |
| Su sertliği nedir, nasıl giderilir? Korozyon nedir, nasıl korunulur? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 15-01-2009 03:42 |
| Dinler birbirlerinden nasıl etkilenmişlerdir ve nasıl bir kıyas vardır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 30-12-2008 12:05 |