| | #1 (mesaj-linki) | |
| Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe)Son Düzenleyen virtuecat; 29-10-2006 @ 14:25. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| ACİL YARDIM ! Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) flash_hatası ImageShack - Hosting :: firefoxswfcu0.jpg Arkadaşlar ben firefox 2.0 türkçe yi kurdum. Fakat flash içeren sitelerde flashları göstermiyor. Swf lerin bulunduğu yerlerde quick time ın iconu çıkıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Görüntüyü yukarıda verdim bir inceleyin . Not : Eklentilerini indirdim fakat başarılı olamadım . | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe)
Eklentilerini Kurduğuna Eminmisin Değerli Kardeşim? ; )
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) Mozilla Firefox 2.0.0.1 Final Download Firefox 2.0.0.1 for Windows Mozilla Firefox 2.0.0.1 Final For Linux Mozilla Firefox 2.0.0.1 Final For MacOS | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
saolun bu siteyi gezmek daha kolay olacak | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Konu güncelliğini yitirdiği için arşive kaldırılmıştır... Yeni konusu: http://www.msxlabs.org/forum/ucretsi...-beta-4-a.html | |
|
![]() |
| Etiketler |
| final, firefox, mozilla, türkçe |
| firefox 2 0 turkce, |
Mozilla Firefox 2.0 Final (Türkçe) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mozilla FireFox ile İlgili | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 61 | 16-09-2009 09:43 |
| Firefox 3.0 Final (Bugün itibariyle çıkmış bulunuyor) | torchbearer | Internet/Bilgisayar Dünyası | 15 | 20-09-2008 08:26 |
| Yodm 3D 1.3 Türkçe Final | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 18-12-2007 12:30 |