| | #1 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery Live 1.1 MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü yayınlanmıştır. Ek dosyasından indirebilirsiniz. Yakında MessengerDiscovery sayfamız güncellenecek, resimli anlatımı eklenecektir. Saygılar Not: Birçok hatanın giderildiği ve tamamen Windows Live Messenger 8.1 uyumlu olan MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü birkaç gün içinde yayınlanacaktır. Sorun yaşayan üyelerimiz bu sürümü bekleyebilirler. Gelişmeleri duyuracağız. Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 20:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 Henüz bir problem yok bütünleşme sağlandı fakat WLM menüsünü çarpıdan kapatınca msn kayboluyor MDL 1.00.10 da olduğu gibi... Bir de uyarılar bölümündeki '' hassas ( daha az tutarlı, çok uyarı . katı ( daha tutarlı , az uyarı ) bu ne demek oluyor ? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı. Hassas = zırt pırt açılır fakat karşı taraf sana pencere falan açmamış olma ihtimali yüksektir. Katı = Diğerinden daha az uyarı verir ama doğru olma şansı daha fazladır. gibi bişi =) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı. Msn kapalıyken mi yüklediniz MDL yi ? İlk etapta bende de bütünleşme sağlanamadı... Msn yi çıkıştan kapattım tekrar denedim ve oldu... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1
Dosyayı indirmeye çalıştığımda "The setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program." mesajını veriyor bunun anlamı nedir .
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar yaa bende kaçkere yükledim hem msn i hemde discovery programını sanırım güncellemelerden dolayı olmuyor.ancak güncellemeleri sildiğimde de msn hata veriyor..kafayı yiyecem...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
programın indirilmesinde bir sorun yok şimdi tekrar denedim ben indiriliyo.. herhangi bir download programıyla indirmeden deneyin bir de... Bir arkadaşıma da msn si hata vermiş.. Fakat eski sürümlerin hepsini program ekle kaldırdan sildik ve ayrıca bilgisayarım / c klasörü / program files / messenger discovery e girin burda ki eski discovery i de sildik... Bir de böyle deneyin.. Son Düzenleyen oidia; 28-10-2006 @ 13:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1Fakat bu yeni sürümü hiç bir şekilde kullanamıyorum. Eğer bu sorunu çözen varsa yardımına ihtiyacım var wala. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 | |
|
![]() |
| mdl son surum indir, |
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 539 | 10-07-2009 17:20 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 16 | 16-01-2009 14:35 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |