| | #1 (mesaj-linki) |
MessengerDiscovery Live 1.1 MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü yayınlanmıştır. Ek dosyasından indirebilirsiniz. Yakında MessengerDiscovery sayfamız güncellenecek, resimli anlatımı eklenecektir. Saygılar Not: Birçok hatanın giderildiği ve tamamen Windows Live Messenger 8.1 uyumlu olan MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü birkaç gün içinde yayınlanacaktır. Sorun yaşayan üyelerimiz bu sürümü bekleyebilirler. Gelişmeleri duyuracağız. Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 20:10. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 Henüz bir problem yok bütünleşme sağlandı fakat WLM menüsünü çarpıdan kapatınca msn kayboluyor MDL 1.00.10 da olduğu gibi... Bir de uyarılar bölümündeki '' hassas ( daha az tutarlı, çok uyarı . katı ( daha tutarlı , az uyarı ) bu ne demek oluyor ? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı. Alıntı:
Hassas = zırt pırt açılır fakat karşı taraf sana pencere falan açmamış olma ihtimali yüksektir. Katı = Diğerinden daha az uyarı verir ama doğru olma şansı daha fazladır. gibi bişi =) | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı. Msn kapalıyken mi yüklediniz MDL yi ? İlk etapta bende de bütünleşme sağlanamadı... Msn yi çıkıştan kapattım tekrar denedim ve oldu... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1 Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mdl msn, mdl msn download, mdl son sürüm, mdl son sürüm indir, mdl_1.1.0155, messenger discovery live 1.0, messengerdiscovery live 1.1, msn discovery 1.1 download, msn kayboluyor, msn mdl, |
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery Live 1.5 | NeutralizeR | SON HABERLER | 475 | 1 Gün Önce 23:17 |
| MessengerDiscovery Live 1.5.0800 | NeutralizeR | NeutralizeR says | 12 | 20-11-2008 18:07 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Misafir | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 22:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 01:09 |
| MessengerDiscovery Live | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 607 | 20-04-2008 22:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||