MessengerDiscovery Live 1.1 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-10-2006   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MessengerDiscovery Live 1.1

MessengerDiscovery Live'ın en son sürümü için tıklayınız:

http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html

Merhaba,

MessengerDiscovery Live 1.1 sürümü yayınlanmıştır.

Ek dosyasından indirebilirsiniz.

Yakında MessengerDiscovery sayfamız güncellenecek, resimli anlatımı eklenecektir.

Saygılar

Not: Birçok hatanın giderildiği ve tamamen Windows Live Messenger 8.1 uyumlu olan MessengerDiscovery Live 1.2 sürümü birkaç gün içinde yayınlanacaktır. Sorun yaşayan üyelerimiz bu sürümü bekleyebilirler. Gelişmeleri duyuracağız.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip MDL_1.1.0155.zip (1.40 MB, 2928 gösterim)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 14-03-2007 @ 20:10.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 27-10-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.1

Henüz bir problem yok bütünleşme sağlandı fakat WLM menüsünü çarpıdan kapatınca msn kayboluyor MDL 1.00.10 da olduğu gibi... Bir de uyarılar bölümündeki '' hassas ( daha az tutarlı, çok uyarı . katı ( daha tutarlı , az uyarı ) bu ne demek oluyor ?
Eski 28-10-2006   #3 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı

1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı.

oidia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Henüz bir problem yok bütünleşme sağlandı fakat WLM menüsünü çarpıdan kapatınca msn kayboluyor MDL 1.00.10 da olduğu gibi... Bir de uyarılar bölümündeki '' hassas ( daha az tutarlı, çok uyarı . katı ( daha tutarlı , az uyarı ) bu ne demek oluyor ?
Sanıyorum sana "bilmemkim konuşma penceresi açtı"nın ayarı.
Hassas = zırt pırt açılır fakat karşı taraf sana pencere falan açmamış olma ihtimali yüksektir.
Katı = Diğerinden daha az uyarı verir ama doğru olma şansı daha fazladır. gibi bişi =)
Eski 28-10-2006   #4 (mesaj-linki)

1.1 sürümünü bu akşam yükledim fakat sorun çıktı. O malum güncellemeyi yükledim ve kurdum olmadı. Güncellemeyi kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı. Yeni sürümde kişilere tıkladığımda "oturum açın" falan dio. Bende güncellemesiz 1.0.0019 a devam ediyorum. Bakalım bu sorunu yaşayacak birileri cıkacak mı.

Msn kapalıyken mi yüklediniz MDL yi ? İlk etapta bende de bütünleşme sağlanamadı... Msn yi çıkıştan kapattım tekrar denedim ve oldu...
Eski 28-10-2006   #5 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı

oidia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn kapalıyken mi yüklediniz MDL yi ? İlk etapta bende de bütünleşme sağlanamadı... Msn yi çıkıştan kapattım tekrar denedim ve oldu...
Her şekilde denedim =) Ama bir kaç kere daha denerim
Eski 28-10-2006   #6 (mesaj-linki)

Dosyayı indirmeye çalıştığımda "The setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program." mesajını veriyor bunun anlamı nedir .
Eski 28-10-2006   #7 (mesaj-linki)
manyana

arkadaşlar yaa bende kaçkere yükledim hem msn i hemde discovery programını sanırım güncellemelerden dolayı olmuyor.ancak güncellemeleri sildiğimde de msn hata veriyor..kafayı yiyecem...
Eski 28-10-2006   #8 (mesaj-linki)

river58 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dosyayı indirmeye çalıştığımda "The setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program." mesajını veriyor bunun anlamı nedir .

programın indirilmesinde bir sorun yok şimdi tekrar denedim ben indiriliyo.. herhangi bir download programıyla indirmeden deneyin bir de...

manyana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar yaa bende kaçkere yükledim hem msn i hemde discovery programını sanırım güncellemelerden dolayı olmuyor.ancak güncellemeleri sildiğimde de msn hata veriyor..kafayı yiyecem...

Bir arkadaşıma da msn si hata vermiş.. Fakat eski sürümlerin hepsini program ekle kaldırdan sildik ve ayrıca bilgisayarım / c klasörü / program files / messenger discovery e girin burda ki eski discovery i de sildik... Bir de böyle deneyin..

Son Düzenleyen oidia; 28-10-2006 @ 13:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 28-10-2006   #9 (mesaj-linki)
B.E
B.E - avatarı

manyana adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Güncellemeleri silmene gerek yok. Eski sürümde sadece 1 güncelleme (KB924191) yüzünden olmuyordu.

Fakat bu yeni sürümü hiç bir şekilde kullanamıyorum. Eğer bu sorunu çözen varsa yardımına ihtiyacım var wala.
Eski 28-10-2006   #10 (mesaj-linki)
manyana

mkozkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çok şükür bütünleşme problemi kalmadan işlevsel hale gelmiş. emeği geçen herkese tşkler
arkadaşım nasıl hallettin açıklarmısın..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
mdl son surum indir,
MessengerDiscovery Live 1.1 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery Live 1.5 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 539 10-07-2009 17:20
MessengerDiscovery Live 1.5.0800 NeutralizeR NeutralizeR says 16 16-01-2009 14:35
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 22:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 01:09
MessengerDiscovery Live NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 607 20-04-2008 22:48