Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-07-2007   #91 (mesaj-linki)
cano44
Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

saol
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-07-2007   #92 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar, bütün yazılanları okudum ve size hayret ettim. Tek kelimeyle HAYRET. Çünkü böyle birşey yok. Evet böyle birşey YOK. Lütfen konu kapatılsın, hatta silinsin. Bu Messenger Plus! Live programındaki bir hatadır. Oturum açan bazı kişileri Kişi Listesinde hala Çevrimdışı olarak göstermektedir. Messenger Plus! dediğiniz şekilde bir tespit yapamaz. Sebep basit: Messenger Plus! Messenger protokolünü ayrıca denetlemez. Sadece Windows Live Messenger'dan aldığı bilgiye göre çalışır. Bu hata Messenger Plus! forumlarında rapor edildi ve kimse bunu böyle tuhaf bir özellik olarak yorumlamadı. Bu hata bende oluşmuyor, ve burada "bende çalışmadı" diyen bazı arkadaşlarda da oluşmuyor. Hatanın oluşma nedenini bilemiyorum, belki Windows Live Messenger'a yapılan yamalar ya da eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Messenger Plus!'tan böyle hileler yapmasını beklemeyin çünkü Messenger Plus!'ın kişilerin gizliliğinden taviz verdirebilecek hiçbir özelliği yok ve hiçbir zaman olmayacak.

Saygılarımla...

Şu cevabı baş kısımda görmek daha iyi olurdu herhalde.Her gelen önce uğraşıyor sonra en son buraya bakıyordur sanırım.Ben biraz tahmin ettim açıkcası son sayfalara kaydım ki yanılmamışım.Madem çalışmıyor arkadaşlar ya konu kapatılsın ya not düşülsün çalışmayan bir özellik için açıklamanın kalması hiç hoş değil bence.Desteğiniz için teşekkürler
Eski 30-07-2007   #93 (mesaj-linki)
asalettt

ya ben anlamadım ya bi yanlışlık dediğiniz şekilde plusu ayarladım ve hemen yan masadaki arkadaşımın bilgisayarından denedim arkadaşı çevrim dışı yapıp msn i açtım uyarı gelmedi arkadaşın msn i çevrim içi yaptım uyarı öyle geldi acaba ayarındamı bi yanlışlık yaptım yoksa yaramıyormu bu işlem
Eski 30-07-2007   #94 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar, bütün yazılanları okudum ve size hayret ettim. Tek kelimeyle HAYRET. Çünkü böyle birşey yok. Evet böyle birşey YOK. Lütfen konu kapatılsın, hatta silinsin. Bu Messenger Plus! Live programındaki bir hatadır. Oturum açan bazı kişileri Kişi Listesinde hala Çevrimdışı olarak göstermektedir. Messenger Plus! dediğiniz şekilde bir tespit yapamaz. Sebep basit: Messenger Plus! Messenger protokolünü ayrıca denetlemez. Sadece Windows Live Messenger'dan aldığı bilgiye göre çalışır. Bu hata Messenger Plus! forumlarında rapor edildi ve kimse bunu böyle tuhaf bir özellik olarak yorumlamadı. Bu hata bende oluşmuyor, ve burada "bende çalışmadı" diyen bazı arkadaşlarda da oluşmuyor. Hatanın oluşma nedenini bilemiyorum, belki Windows Live Messenger'a yapılan yamalar ya da eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Messenger Plus!'tan böyle hileler yapmasını beklemeyin çünkü Messenger Plus!'ın kişilerin gizliliğinden taviz verdirebilecek hiçbir özelliği yok ve hiçbir zaman olmayacak.

Saygılarımla...
YeLKoVaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şu cevabı baş kısımda görmek daha iyi olurdu herhalde.Her gelen önce uğraşıyor sonra en son buraya bakıyordur sanırım.Ben biraz tahmin ettim açıkcası son sayfalara kaydım ki yanılmamışım.Madem çalışmıyor arkadaşlar ya konu kapatılsın ya not düşülsün çalışmayan bir özellik için açıklamanın kalması hiç hoş değil bence.Desteğiniz için teşekkürler
Bu cevap yeterli gelmiyor mu hala!!!
Eski 01-08-2007   #95 (mesaj-linki)
asalettt

teşekkür ederim ama bende niye işe yaramadı anlamadım yazılanı aynen yaptım plusumda ayar yaptım karşımdaki arkadaşım çevrim içi olduğunda seçtiğim müzik çalıyor cevrim dışı modunda değişiklik yok halbuki ben onun çevrim dışı modunda olduğunu biliyorum
Eski 01-08-2007   #96 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

asalettt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
teşekkür ederim ama bende niye işe yaramadı anlamadım yazılanı aynen yaptım plusumda ayar yaptım karşımdaki arkadaşım çevrim içi olduğunda seçtiğim müzik çalıyor cevrim dışı modunda değişiklik yok halbuki ben onun çevrim dışı modunda olduğunu biliyorum
Yaa asalettt, ya ben anlatamıyorum ya da ....... . Siz de işe yaramıyor olması üzülünecek bir durum değil, aksine sevinilecek bir durum. Çünkü niye? Çünkü siz Messenger Plus! ile kişiler için oturum açma bildirimleri ayarlarsanız, bildirim aldığınız kişileri Çevrimiçi olarak göreceksiniz, yani aslında oturum açmış kişileri kişi listesinde oturum açmamış yani Çevrimdışı olarak gösteren hata sizin bilgisayaranızda oluşmuyor. İşte bu üzülünecek bir durum değil sevinilecek bir durum. Kısacası "Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün" diye bir şey yok yok yok. Bu konu gereksiz ve yanlış bir konu ama ne var ki hala bu forumun yöneticileri bu konuyu silmeye pek yanaşmıyorlar ve sen ben uğraşıp duruyoruz böyle. Biri geliyor olmuyor diyor, ben de geliyorum "zaten olmayacak" diyorum. Böyle işte...
Eski 02-08-2007   #97 (mesaj-linki)

Yaa asalettt, ya ben anlatamıyorum ya da ....... . Siz de işe yaramıyor olması üzülünecek bir durum değil, aksine sevinilecek bir durum. Çünkü niye? Çünkü siz Messenger Plus! ile kişiler için oturum açma bildirimleri ayarlarsanız, bildirim aldığınız kişileri Çevrimiçi olarak göreceksiniz, yani aslında oturum açmış kişileri kişi listesinde oturum açmamış yani Çevrimdışı olarak gösteren hata sizin bilgisayaranızda oluşmuyor. İşte bu üzülünecek bir durum değil sevinilecek bir durum. Kısacası "Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün" diye bir şey yok yok yok. Bu konu gereksiz ve yanlış bir konu ama ne var ki hala bu forumun yöneticileri bu konuyu silmeye pek yanaşmıyorlar ve sen ben uğraşıp duruyoruz böyle. Biri geliyor olmuyor diyor, ben de geliyorum "zaten olmayacak" diyorum. Böyle işte...
kim demiş olmuyor diye ben anlatılan şekilde yaptım gayet güzel çalışıyor.
Eski 03-08-2007   #98 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

servetu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kim demiş olmuyor diye ben anlatılan şekilde yaptım gayet güzel çalışıyor.
Messenger Plus!'ın programcısı Patchou diyor ve ben de burada dile getiriyorum. İngilizcesi olan buradan okusun: Events notification notifies ones appearing offline? (Ben ilk yazımda "kimse bunu böyle tuhaf bir özellik olarak yorumlamamıştı" demiştim ama yanlış hatırlıyormuşum. Bazı insanlar öyle demiş ama Patchou bunun bir hata olduğunu söylüyor.) Sizde gayet güzel değil, Messenger'ınız gayet bozuk çalışıyor. Bence siz Messenger Plus! için oturum açma bildirimi yapılandırmayın, çünkü siz de bu bildirimler bu soruna sebep oluyor.

İsterseniz, bir kişinizle bu olayı denerseniz, o kişiyi masaüstünüze Messenger Plus!'ın Masaüstü Kişisi olarak ayarlayın, ve bildirimi de ayarladıktan sonra kişiniz Çevrimdışı Görünerek oturum açsın. Bir Kişi Listenize bakın, sonra bir de Masaüstü Kişisi penceresine bakın. Büyük ihtimalle Masaüstü Kişisi penceresinde o kişinizi Çevrimiçi olarak göreceksiniz, kişi listenizde Çevrimdışı olarak görseniz bile.

Son Düzenleyen ahmetgns; 03-08-2007 @ 00:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 03-08-2007   #99 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Yukarıdaki yazımda bir hata yapmışım. Doğrusu şöyle olacak:

Kişiniz Çevrimdışı görünerek oturum açsın, Messenger Plus! olay bildirimi büyük ihtimalle o kişinin oturum açtığını söyleyemeyecek.

Şimdi kişiniz Çevrimdışı görünmeden başka herhangi bir durumla oturum açsın, Messenger Plus! kişinin oturum açtığını bildirecek ve Kişi listenizde o kişi hala Çevrimdışı imiş gibi görünüyor olsa bile Masaüstü Kişisi penceresinde o kişinin Çevrimiçi olduğunu göreceksiniz.
Eski 03-08-2007   #100 (mesaj-linki)
hakkialp - avatarı

Saygılarımla...

Çok Haklı bende bunu denedim öyle birşey yok ve olmuyor ,eğer bunu yaptığınız zaman seçtiğiniz kişi çevrim içi olsa bile çevrimdışı görünüyo..yani denemeyin olmuyor.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
kim çevrimdışı görünüyor, kimler çevrimdışı görünüyor, msn de kim çevrimdışı görünüyor, çevrimdışı kişileri görme, çevrimdışı nasıl anlaşılır,
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 2 Gün Önce 23:03
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 6 Gün Önce 11:04
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme NeutralizeR MessengerDiscovery 6 2 Hafta Önce 10:02
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19