| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
saol | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görünŞu cevabı baş kısımda görmek daha iyi olurdu herhalde.Her gelen önce uğraşıyor sonra en son buraya bakıyordur sanırım.Ben biraz tahmin ettim açıkcası son sayfalara kaydım ki yanılmamışım.Madem çalışmıyor arkadaşlar ya konu kapatılsın ya not düşülsün çalışmayan bir özellik için açıklamanın kalması hiç hoş değil bence.Desteğiniz için teşekkürler | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
ya ben anlamadım ya bi yanlışlık dediğiniz şekilde plusu ayarladım ve hemen yan masadaki arkadaşımın bilgisayarından denedim arkadaşı çevrim dışı yapıp msn i açtım uyarı gelmedi arkadaşın msn i çevrim içi yaptım uyarı öyle geldi acaba ayarındamı bi yanlışlık yaptım yoksa yaramıyormu bu işlem
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim ama bende niye işe yaramadı anlamadım yazılanı aynen yaptım plusumda ayar yaptım karşımdaki arkadaşım çevrim içi olduğunda seçtiğim müzik çalıyor cevrim dışı modunda değişiklik yok halbuki ben onun çevrim dışı modunda olduğunu biliyorum
| |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #97 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #98 (mesaj-linki) | |||||
İsterseniz, bir kişinizle bu olayı denerseniz, o kişiyi masaüstünüze Messenger Plus!'ın Masaüstü Kişisi olarak ayarlayın, ve bildirimi de ayarladıktan sonra kişiniz Çevrimdışı Görünerek oturum açsın. Bir Kişi Listenize bakın, sonra bir de Masaüstü Kişisi penceresine bakın. Büyük ihtimalle Masaüstü Kişisi penceresinde o kişinizi Çevrimiçi olarak göreceksiniz, kişi listenizde Çevrimdışı olarak görseniz bile. Son Düzenleyen ahmetgns; 03-08-2007 @ 00:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
Yukarıdaki yazımda bir hata yapmışım. Doğrusu şöyle olacak: Kişiniz Çevrimdışı görünerek oturum açsın, Messenger Plus! olay bildirimi büyük ihtimalle o kişinin oturum açtığını söyleyemeyecek. Şimdi kişiniz Çevrimdışı görünmeden başka herhangi bir durumla oturum açsın, Messenger Plus! kişinin oturum açtığını bildirecek ve Kişi listenizde o kişi hala Çevrimdışı imiş gibi görünüyor olsa bile Masaüstü Kişisi penceresinde o kişinin Çevrimiçi olduğunu göreceksiniz. | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |||||
Çok Haklı bende bunu denedim öyle birşey yok ve olmuyor ,eğer bunu yaptığınız zaman seçtiğiniz kişi çevrim içi olsa bile çevrimdışı görünüyo..yani denemeyin olmuyor. | |||||
|
![]() |
| kim cevrimdisi gorunuyor, msn kim cevrimdisi gorunuyor, |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |