| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görünbi de kimin cevirim dışı oturum açtını öğrenemezmiyiz aslında bu sorunun cvp ını biliyorum ama..(hayır) Son Düzenleyen neoalp; 22-11-2006 @ 00:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
. Ancak kim geldiginde hangi ses caliyor diye ezberlemek gerekir. Bunun disinda kimin cevrimdisi oturum actigini ögrenmenin bir yolu yok.
| |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün o zaman kimin oldugunu anlayabiliriz o zaman herkese ayri ayri ses atarsak demi.. işte bu yaa | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar kesin oluyormu acil lazım
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ses geldiğini biliyorum daha önceden kulanıyodum ama karşı taraf çevrimdışı girdiğindede geliyo diyosunuz %100 diyosunuz bekliyorum bakalım birde benim çevrim içi çevrim dışı bekleme farkedermi ?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görünayrıca ses çalar oturum açtı diye uyarı vermezzse çevrimdışı oturum açmış demektir.listenden birine rica et açsın çevrimdışı oturum dene. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün arkadaşlar ben tüm işlemleri aynen uyguladım ve arkadaşlımla denedik ama o çevrimdışı açınca bende hiç ses gelmiyo sadece çevrimiçi açınca ses geliyo | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |