| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
ellerinize saglik harika | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
sonra msn de online olan bir arkadaşımla 7 defa denedik o oturumu kapattı ve çevrimdışı oturum açtı sonra 15-20 sn bekledik ses çıkmadı sonra durumunu çevrimiçi yaptı ve ses yeni çaldı | |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Üzgünüm, bilmiyorum. Ben denedim ve calisti | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
![]() | |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
bende yazılanları harfiyen yerine getirdim ama malesef..... online olanları uyarıyor ama offline olanları beceremedim , sağlık olsun yinede sağol
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
kendini çevrimdışı gösterip online olanları görmenin başka bi yolu yok mu arkadaşlar?
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kim çevrimdışı oturum açtı, kim çevrimdışı öğren, kimin çevrimdışı olduğunu öğren, kimler çevrimdışı öğren, çevrimdışı olduğunu öğrenme, |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 5 Gün Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 2 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |