| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
arkadaşlar benim msn müziği çalıyo ama herhangi bi bildirim yok bu durumda kimin msn inin çevirim dışı açtığını anlyamıyorum ki popup ların açılması için ne yapacaz
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
tskler
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
ben nasil indirecem cevrim disi gorunen leri nasil cevrim disilari gorurum bu programi nasil indirebilirim Son Düzenleyen sevdimm; 25-12-2006 @ 14:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
L.A.D.Y teşekürler tabiki sanada dreamteam işime yarar
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ben yapamiyorum ya nasil olacakkarsidan yukleme programmi yokmu bunun yardim lutfen
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
plus yüklü olması gerekmektedir.kolay gelsin | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben dediklerinizi herfiyen yaptım ama olmuyo arkadaşla denedimolmuyooo olsaydı keşke
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
bu arada bu denilenler yapılınca o yaptığınız kişiler çevrimiçi açıkları halde çevrim dışı gözüküyo | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben çözdüm olayı ![]() karşı tarafında msn plus ı var ise ve siz onu seçtiyseniz görebiliyosunuz. bizim evde 1 plus li bir de plus sız msn var. ikisini de seçtim pluslı olanı görebiliyorum. oturum açtı diye müzik de çalıyo ![]() vatana millete hayırlı uğurlu olsun... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger plus oturum açma, messenger plus çoklu oturum, msn plus live neden yüklenmiyor, oturum açtı uyarı yok, |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 2 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 2 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |