| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
evet arkadaslar bende denedim ama yapamadım acaba gercekten karsı tarında msn plus a sahip olması gerekiyormu bunu görebilmek için
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün valla verdiğin bilgi çok işime yaradı saoll kardeşş.. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
çevrimdışı oturum açınca gözükmüyor arkadaşlar seste çıkmıyor yapan varsa bir yardımcı olabilirmi...
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görünteşekürler kardeş gerçekten güzelmiş | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
Kendi bilg. yaparsan olmaz. baska biri girince eger ona mzk eklediysen olur
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
Arakdaşlar ben kuzenimle denedim bunu müzik çaldı fakat daha garip birşey oldu şimdi kuzenim bana offline gözüküyor herkese de online bu ne demek oluyor ?
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
bi süre sonra çevrimdışı girenlere ekledimiz müzik etkisiz kalıyo ve çalmıyo--ayrıca birden fazla kişiye aynı şekilde müzikli uyarı koyarsak o zamanda çalışmıyo yoksa ben mi yapamadım yardım lütfen...
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
yaw benm olmu ya!
| |
|
![]() |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |