Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-04-2007   #51 (mesaj-linki)
skyrnnr87
Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

olmuyo ya işte bütün kişiler için aynı müzii seçtim çevrimiçi olunca ok çevrimdışı olunca yok
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 18-04-2007   #52 (mesaj-linki)

iyide yanlış anlamadıysam sadece ses geliyo uyarı değil. peki ben kimin giriş yaptığını nasıl anlayacam. Herkes için ayrı bi ses mi atamam lasım?
Eski 18-04-2007   #53 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

abbet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
iyide yanlış anlamadıysam sadece ses geliyo uyarı değil. peki ben kimin giriş yaptığını nasıl anlayacam. Herkes için ayrı bi ses mi atamam lasım?
Evet Ses çalıp uyarı vermiyosa o kişi ç.dışı oturum açmış demektir.Ayrıca her kişi için ayrı ses atamanız gerekir.Saygılar
Eski 21-04-2007   #54 (mesaj-linki)

bu çevdimdışı oturum açanları 8,1 de falan anlamanın imkanı yok mu illaki plus mı olacak
Eski 21-04-2007   #55 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

afix adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu çevdimdışı oturum açanları 8,1 de falan anlamanın imkanı yok mu illaki plus mı olacak
Bu Özellik msn plus'un 1 özelliğidir. Mutlaka msn plus yüklü olması gerekmektedir.
Eski 21-04-2007   #56 (mesaj-linki)

kardeş tşk ederim
Eski 22-04-2007   #57 (mesaj-linki)
ozanozi

merhaba bende msn beta8,1 var fakat msnplus yuklediğim zaman aktif hale gelmiyor neden acaba????
Eski 26-04-2007   #58 (mesaj-linki)
BATYUS

maalesef olmadı çevrim içi olunca sölüyor ama çevrim dışı açında sölemiyor
Eski 06-05-2007   #59 (mesaj-linki)
bluee

underfire adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ewet laptop ve masaüstü pc ile denedim yanyana, çevrimiçi gürdüm ama görünmedi diğer msn hesabında, hala çevrimdışı gösteriyodu...
slm ben dediğiniz programı yükledim..ama laptop a yükledim ve sonra yazılanları okudum..laptopta oldugu için çevrimiçi olanların çevrımdışı görünmesi halinde ne yapabilirim??öyle bişe olursa programı kaldırma gibi bi şansım var mı?? en yakın zamanda anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..
Eski 06-05-2007   #60 (mesaj-linki)
bilala

elıne saglık
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme NeutralizeR MessengerDiscovery 6 4 Hafta Önce 10:02
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19