| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
ee yok mu bana yardımcı olabilecek bi kişi | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
teşekkürler bilgi için. fakat benim anlamadığım, ses çalacakta bu çevrimdışı açanın kim olduğunu nasıl anlayabiliyoruz. listeye koyduğumuz herhangi birine hitap edecektir anladığım kadarıyla. ama biz bunu nasıl anlayacağız.
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
forumda cevabı varmış sorumun. herhalde sorunun çözümü için, kişilere kendin tek tek "ahmet oturum açtı" gibi ses dosyaları oluşturup bunu kişilere tek tek atayabiliriz. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
plus da özellikler die bi seçenek yok yaww yardımmmmm
| |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
türlçe yama yükleim plus ı da yükledim d ediğiniz herşeyi yaptım. ancak plusta özlellikler die bi seçenek ben bulamadım. yardımmmmmmmmmm
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar... ben çevrimdışı girenleri halaa göremiorum.. arkadaşımla bizzat denedim amaa olmadıı... bi de sadece kişi çevrimdışı girerse mi görüyorum,çevrimiçi girip sonra çevrimdısı yaparsa nasıl anlaşılır.. ben de hiç bişe değişmedi sadece programı yükledikten sonra yazıların rengi değisti o kadar | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
pekii oturum açtığında ses çalıyor çevrim dışı görünüyor ama ben 7-8 kişi işaretlemiştim kimin açtığını nerden anlıyacağımm
| |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün faydalı bir bilgi. tesekkür ederim. | |
|
![]() |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |