| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün MSN VE MSN PLUS İLE İLGİLİ TÜM SORULARINIZI BANA SORABİLİRSİNİZ HEPSİNİN KESİNLİKLE BİR ÇÖZÜMÜ VAR SORULARINIZI VE İSTEK PROGRAMLARINIZI YAZIN ANINDA CEVAP VEREYİM SAYGILAR! ![]() ![]() | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
ya bende messenger plus yüklü ve hepsini yaptım ama halen çevrim dışı oturum açanları göremiyorum neden? yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
yani illaki karşı tarafında messenger plas yüklü olması lazım eee gene yani öğrenemeyecem yani çünkü herkezde yüklü değilki bu proğram (
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
mrb ben bi konuda yardım alacaktım
| |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
ya bende plus yüklü ama özellikler şıkkı yok | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
dostum bizi engelleyenleri nasıl görebiliriz?discoverynin bu özelligi yok başka bir program varsa yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Ses iyi güzelde açan kim keşke onuda görebilsek | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün plus ta 2. oturumda neden acılmıo? | |
|
![]() |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |