| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
slm bunu ben yaptim ama nedense olmuyo kisiler cevrim ici girince belirledigim muzik caliyo hepsi bu
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
eyvallah kardes paylasım ıcın sagol emegıne saglık
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
peki sadece oturum açtığı anlarda mı anlayabiliyoruz çevrim dışı göründüğünü ? ben girmeden önce girmişse ve ve ben çıkana kadar çevrim dışı kullanmaya dewam etmişsre nasıl anlayacağım. ? bir listeleme bir alternatif program bir yol varmıdır ?
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
Bende oldu ama ç.içi açınca oldu bakalım ç.dışı açıncada olacakmı
| |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
tşkler
| |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar, bütün yazılanları okudum ve size hayret ettim. Tek kelimeyle HAYRET. Çünkü böyle birşey yok. Evet böyle birşey YOK. Lütfen konu kapatılsın, hatta silinsin. Bu Messenger Plus! Live programındaki bir hatadır. Oturum açan bazı kişileri Kişi Listesinde hala Çevrimdışı olarak göstermektedir. Messenger Plus! dediğiniz şekilde bir tespit yapamaz. Sebep basit: Messenger Plus! Messenger protokolünü ayrıca denetlemez. Sadece Windows Live Messenger'dan aldığı bilgiye göre çalışır. Bu hata Messenger Plus! forumlarında rapor edildi ve kimse bunu böyle tuhaf bir özellik olarak yorumlamadı. Bu hata bende oluşmuyor, ve burada "bende çalışmadı" diyen bazı arkadaşlarda da oluşmuyor. Hatanın oluşma nedenini bilemiyorum, belki Windows Live Messenger'a yapılan yamalar ya da eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Messenger Plus!'tan böyle hileler yapmasını beklemeyin çünkü Messenger Plus!'ın kişilerin gizliliğinden taviz verdirebilecek hiçbir özelliği yok ve hiçbir zaman olmayacak. Saygılarımla... | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
eywallah kardesim
| |
|
![]() |
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 6 | 4 Hafta Önce 10:02 |
| MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor | ozgurv | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 17-09-2008 00:59 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |