Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-06-2007   #81 (mesaj-linki)
DuLLSoN
Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

DreAmTeaM adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Her Kişi İçin Ayrı Müzik Yüklerseniz Anlayabilirsiniz.Ama Kime Hangi Müziği Atadığınızı Bilmeniz Gerekir.Kolay Gelsin
Aha! Cidden harika fikir, adlarını mikrofonla kaydedersem canavar gibi olur teşekkürler ilham verdiğin için
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-06-2007   #82 (mesaj-linki)
efekan61

slm bunu ben yaptim ama nedense olmuyo kisiler cevrim ici girince belirledigim muzik caliyo hepsi bu
Eski 11-06-2007   #83 (mesaj-linki)
komutan35 - avatarı

eyvallah kardes paylasım ıcın sagol emegıne saglık
Eski 14-06-2007   #84 (mesaj-linki)
baristhephotographer

peki sadece oturum açtığı anlarda mı anlayabiliyoruz çevrim dışı göründüğünü ? ben girmeden önce girmişse ve ve ben çıkana kadar çevrim dışı kullanmaya dewam etmişsre nasıl anlayacağım. ? bir listeleme bir alternatif program bir yol varmıdır ?
Eski 14-06-2007   #85 (mesaj-linki)
ayshenur34

baristhephotographer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki sadece oturum açtığı anlarda mı anlayabiliyoruz çevrim dışı göründüğünü ? ben girmeden önce girmişse ve ve ben çıkana kadar çevrim dışı kullanmaya dewam etmişsre nasıl anlayacağım. ? bir listeleme bir alternatif program bir yol varmıdır ?
hay ağzına sağlık şurda en mantıklı soruyu sen sormuşsun.. moderatörlere allahtan sabır.. ewth hakkaten ne yapıjas bu durumda??
Eski 27-06-2007   #86 (mesaj-linki)
dejavu

ayshenur34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hay ağzına sağlık şurda en mantıklı soruyu sen sormuşsun.. moderatörlere allahtan sabır.. ewth hakkaten ne yapıjas bu durumda??
çok faydalandım. teşekkür.
son sorunun cevabını da birisi açıklarsa 10 numara olur.
Eski 29-06-2007   #87 (mesaj-linki)
gariban

Bende oldu ama ç.içi açınca oldu bakalım ç.dışı açıncada olacakmı
Eski 30-06-2007   #88 (mesaj-linki)

tşkler
Eski 02-07-2007   #89 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Arkadaşlar, bütün yazılanları okudum ve size hayret ettim. Tek kelimeyle HAYRET. Çünkü böyle birşey yok. Evet böyle birşey YOK. Lütfen konu kapatılsın, hatta silinsin. Bu Messenger Plus! Live programındaki bir hatadır. Oturum açan bazı kişileri Kişi Listesinde hala Çevrimdışı olarak göstermektedir. Messenger Plus! dediğiniz şekilde bir tespit yapamaz. Sebep basit: Messenger Plus! Messenger protokolünü ayrıca denetlemez. Sadece Windows Live Messenger'dan aldığı bilgiye göre çalışır. Bu hata Messenger Plus! forumlarında rapor edildi ve kimse bunu böyle tuhaf bir özellik olarak yorumlamadı. Bu hata bende oluşmuyor, ve burada "bende çalışmadı" diyen bazı arkadaşlarda da oluşmuyor. Hatanın oluşma nedenini bilemiyorum, belki Windows Live Messenger'a yapılan yamalar ya da eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Messenger Plus!'tan böyle hileler yapmasını beklemeyin çünkü Messenger Plus!'ın kişilerin gizliliğinden taviz verdirebilecek hiçbir özelliği yok ve hiçbir zaman olmayacak.

Saygılarımla...
Eski 02-07-2007   #90 (mesaj-linki)
nomoresell

eywallah kardesim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme NeutralizeR MessengerDiscovery 6 4 Hafta Önce 10:02
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19