Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

MSN PLUS yüklü olması lazımdır...

arkadaslar bu yontem cevrımdısı msn gırenlerı gosterır ..
plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

plus/özellikler/özelleştir/olay uyarıları gelen sayfaya ekle diyoruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri diyoruz. gelen sayfada kullanıcı oturum açtı yı seçip devam ediyoruz ses ile bilgilendirmenin altındaki bu olay meydana geldiğinde bir ses çal kutucuğunu seçiyoruz. ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri diyoruz bu uyarı asla zamanaşımına uğramazı işaretliyoruz uygula sonra tamam oturumu kapaltıp tekrar açıyoruz. bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır. ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.

NOT:yalnız kendi pc de ikinci bir oturum açıp denerseniz göstermiyor
MSN PLUS yüklü olması lazımdır... Kolay Gelsin..

Yetkili Notu: Bu yöntem geçersizdir.
Lütfen son sayfadaki mesajları inceleyiniz: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 27-10-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: PLus Live de Çevrim dışı oturum açanları anlamanın Yolu

Hep merak etmişimdir '' oturum açtı '' uyarısı eklediğim kullanıcılar uyarı sesleri çaldığı halde çevrimdışı görünüyolardı listemde... Peki ben bu çevrimdışı girenlerle msn de yazışabilir miyim yoksa yazışmak için oturumu kapatıp tekrar mı açmam gereiyor ??
Eski 27-10-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: PLus Live de Çevrim dışı oturum açanları anlamanın Yolu

oidia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hep merak etmişimdir '' oturum açtı '' uyarısı eklediğim kullanıcılar uyarı sesleri çaldığı halde çevrimdışı görünüyolardı listemde... Peki ben bu çevrimdışı girenlerle msn de yazışabilir miyim yoksa yazışmak için oturumu kapatıp tekrar mı açmam gereiyor ??
Windows Live Messenger yüklü ise evet yazışabilirsiniz.
Eski 30-10-2006   #4 (mesaj-linki)
krizantem_bn
Cvp: Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün

BENDE WİNDOVS LİVE MESSENGER VAR PEKİ BEN BUNUN PLUS OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLIYCAM ONUDA AYRICA İNDİRMEM GERKSE NERDEN İNDİRİCEM Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Eski 30-10-2006   #5 (mesaj-linki)
calafalas

WİNDOVS LİVE MESSENGER ana menünün sağında plus! bir bölüm var orası yoksa eğer sendeki messenger versiyonuna uygun olan plus siteden indir türkçe dil paketinide aktif hale getir.
Eski 30-10-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

krizantem_bn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
BENDE WİNDOVS LİVE MESSENGER VAR PEKİ BEN BUNUN PLUS OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLIYCAM ONUDA AYRICA İNDİRMEM GERKSE NERDEN İNDİRİCEM Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
Ilgili konular'dan gerekli Messenger Plus! Live sürümünü ve türkce dil destegini indirip kurabilirsiniz.
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...rkce-yama.html
Eski 30-10-2006   #7 (mesaj-linki)
eaglepaw

pekala bunun olması için karşı tarafta çevirim dışı olarak oturum açan kişide de mi msn live olması lazım

msn 7,5 yada 7,0 warsada görebiliyormuyuz acaba ?
Eski 30-10-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

eaglepaw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pekala bunun olması için karşı tarafta çevirim dışı olarak oturum açan kişide de mi msn live olması lazım

msn 7,5 yada 7,0 warsada görebiliyormuyuz acaba ?
Karsi tarafin kullandigi Messenger sürümüne bagli degildir. MSN Messenger 7.5; 7.0 ya da daha alt sürümlerini kullansada olur.

Son Düzenleyen Blue Blood; 17-11-2006 @ 15:58.
Eski 21-11-2006   #9 (mesaj-linki)
neoalp

bende olmadi neden acaba arkadasla beraber denedik dedim oturumunu kapa cevirim disi olarak ac sonra acti ama bana dedi ne oldu bende dedic hicbisi olmadi neden? (plus ta notification a ekledim arkadasi)
Eski 21-11-2006   #10 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

neoalp adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende olmadi neden acaba arkadasla beraber denedik dedim oturumunu kapa cevirim disi olarak ac sonra acti ama bana dedi ne oldu bende dedic hicbisi olmadi neden? (plus ta notification a ekledim arkadasi)
Belirlediginiz kisi(ler'den biri) oturum actiginda secmis oldugunuz ses calar. Uyari almazsaniz ".... oturum acti" diye, kisiniz cevrimdisi oturum acmis demektir. Ses calmadi mi?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn plus çevrimdışı, msn çevrim dışı, msn çevrimdışı, çevrim dışı, çevrimdışı,
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 1 Gün Önce 23:03
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 5 Gün Önce 11:04
MessengerDiscovery ile Çevrimdışı Oturum Açanları Öğrenme NeutralizeR MessengerDiscovery 6 2 Hafta Önce 10:02
MessengerDiscovery "Çevrimdışı Oturum Açtı" uyarısı vermiyor ozgurv Arşive Kaldırılan Konular 1 17-09-2008 00:59
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19