| | #1 (mesaj-linki) | |
| Program Kullanmadan IP No Gizleme Internette herhangibir program kullanmadan IP'nizi gizleyebilir ve gezdiğiniz sitelerin bilgisayarınıza çerez bırakmasını engelleyebilirsiniz.. Bunu ücretsiz proxy hizmeti sunan indexs forum sitesi sayesinde yapıyoruz. Eeee bu ne işe yarayacak IP'mi niye gizliyeyim diyorsanız. Basit bir örnek vermek gerekirse Telekom'un Türkiye'den erişimi engellediği sitelere (örnek: MEGAUPLOAD - One-Click Webhosting) bu site sayesinde girebiliriz. Bunun için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki resimde görülen adres bölümüne gitmek istediğimiz sitenin adresini yazıyoruz ve üstte yazılan adrese git butonuna tıklıyoruz. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Program Kullanmadan IP No Gizleme Anonymouse.org URL yerine gireceğiniz site adresini yazın IP numaranızı gizleyerek dolaşın. Hatta şüpheniz varsa http://www.whatismyip.org/ önceki IP numaranız ile bu siteye girip daha sonra Anonymouse.org sitesinden aldığınız IP numarasıyla girip kontrol edebilirsiniz. Denemesi bedava | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Program Kullanmadan IP No Gizleme
güzel bişeye benziyor ellerine vede emeğine sağlık arkadaş sohbet odaları içinde geçerlimi aca bu işe yararmı acaba tşklerrr.......... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
steganos adlı bir program var bilirsiniz arkadaşlar ben bunu yükledim ,farzedin nette bir yere bişeyler yazdınız yazanı bulabilirlermi bu program işe yararmı ?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Stenegosu ben daha önce kullanmayı denemiştim ama bir sorunla karşılaştım... Şöyle ki internette iken o an belli periyot aralıklarında ip no.yu değiştiriyor ve sorun da olmuyor....Ancak pc yi kapatıp açtığınız zaman sanırsam eski proxy ayarı hafızada kaldığı için internet bağlantısı açılmıyordu ve msn de hata veriyordu...Bu sefer de her açılışta geçerli bir proxy adresi bulmam gerekiyordu...O nedenle stenegasu kullanmayı bıraktım (( Tabii sorunun bir çözümü var mı yok mu bilemicem teknik olarak ama bu deneyimi mi de paylaşmak istedim... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
neyse eline sağlık bi gün bi işe yara heralde
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
teşekkürler umduğum gibi galiba
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
tesekkur
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaşım çok güzel bir bilgi olmuş sağol
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Megauploada girememe sebebiniz DNS ayarlarınızdan kaynaklanıyor. Ip adresi saklamak ile siteye girebilmek arasında hiçbir bağ yok. Ip saklamanın temel nedeni iz bırakmamaktır sitelere girebilmek değil. Yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşları.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gizleme, kullanmadan, program |
| ip no gizleme, |
Program Kullanmadan IP No Gizleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Program İstekleri | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 357 | 4 Hafta Önce 01:18 |
| WLM 8'de Karşı Tarafın Resmini/Avatarını Program Kullanmadan Çalmak | Tigin | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 20 | 30-06-2009 14:39 |
| Gizli Bilgiler - Önemli Bilgilerinizi Gizleme Programı | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 06-07-2008 13:11 |
| Sağlıklı Temizlik - Zehirli maddeler kullanmadan TEMİZLİK | evo | Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler | 1 | 26-12-2006 15:18 |
| Steganografi (Bilgiyi Gizleme Bilimi) | Blue Blood | Bilim | 0 | 29-11-2006 17:45 |