| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Ben Windows Live Messenger Kullanıyordum Sonra Bu Beta yı yükledim ve Plus a Fazla Bağlı Olduğum İçin yine Lİve Messengera Dondum Ve Messenger Açtıktan Sonra Sağ Altta Bi Üyarı Çıkıyor: Sqmnoopt00.sqm Dosya Veya Dizini, Bozuk Ve okunamaz Durumda Lütfen Chkdsk Hizmet Programını Çalıştırın. Ne Yapmalıyım Yardımcı Olurmusunuz... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Oldukça Fazla Açıkları Var. Nede Olsa Beta Sürüm | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta
Windows Live Messenger 8.1 FULL sürümü ne zaman piyasaya sürülür kesin bi tarih varmı ?
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Bu sıte cok guzel olmus ya butun arkadaslara tavsıye edıyorum ve daha dogrusu etcem | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
yaw arkadaşlar kafam acayip derecede karıştı...Admin arkadaşımız acaba herhangi bir sorunla karşılaşıyormu onu merak ediyorum..mesennger live herzaman sorun veriyor zaten..bide bu yeni eklentinin uyuşma sorunu var..Nasıl olacak sorun hal olacakmı daha tam olarak anlayamadım..Bilgilendirirseniz sevinirim...
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
sagolun ellerinize saglik turkce degildi zore oluyordu sayenizde rahat edecem
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
plus'ı da uyumlu hale getirseler. türkçe olmasın ingilizce de olur almanca da olur. ama böyle olmuyor kuru kuru.
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger 8.1 Beta kullanıp da oturum açmaya çalışırken 8004800e kodlu hatayı alanlar için birkaç yabancı sitede de önerdiğim çözümü geçiyorum: Çözüm: Aşağıdaki klasörü bulup siliniz. C:\Documents and Settings\windows_oturum_açma_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\email_hesabınız | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta pLus eklentisini sabırsızlıkla bekliyoruz | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Yaw Bu Siteyi Çok Seviyom Taze Taze ProgramLarı Veriyor
| |
|
![]() |
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 2 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |