| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta LÜTFEN PLUS YAMASINIDA BULUN YAA OLMUYO BÖYLE | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html | |||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta 8.0 dan daha az hata verdigi kesin bi de plus gelince eminim super olucak ![]() tesekkurler ... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive.zip | |||||
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||||||
İlginiz için Teşekkür ederim. | |||||||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
Durmak bilmiyor bu Live Messenger .. İyiki warsin | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bende 8.0 vardı.Üzerine 8.1 i yükledim plusu da bu sayfada arkadaşımızın eklediği 4.0 olanı kurdum ve türkçe yaması da buradaki şu an itibarı ile hiç bir problem yok ve tıkır tıkır çalışıyor ama ilerde problem verirmi bilmiyorum.Ama keşke çevrimdışı yazmayı falan 7.5 te uygulayabilselerdi bence daha iyi olurdu en azından daha güvenilir derdik onda da hiç bir değişiklik yapmıyorlar anlamak zor.Teşekkürler herkese.Güzel çalışma yapmış arkadaşlarımız.... Arkadaşlar plus ve türkçe yamasını neden bekliyorsunuz anlamadım, zaten arkadaşlarımız vermişler sağolsunlar. Plus 4.0 ı kurun ve türkçe yamayı languenin içine kopyalayın.Hata falan vermiyor ki.Tıkır tıkır plusu da türkçe yamasıda çalışıyor... Son Düzenleyen titanic_7878; 13-11-2006 @ 02:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, türkçe, windows |
| wlm 8 1 beta, |
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 3 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |