Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2006   #21 (mesaj-linki)
turist
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta

LÜTFEN PLUS YAMASINIDA BULUN YAA OLMUYO BÖYLE
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-11-2006   #22 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

turist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger uyumlu Messenger Plus! 4.10 sürümünün birkaç gün içinde yayınlanması bekleniyor, gelişmeleri duyuracağız.
Eski 12-11-2006   #23 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

turist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 8.1 Beta uyumlu Messenger Plus! Live sürümünü aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Eski 12-11-2006   #24 (mesaj-linki)
VoF

8.0 dan daha az hata verdigi kesin bi de plus gelince eminim super olucak

tesekkurler ...
Eski 12-11-2006   #25 (mesaj-linki)
YeRa - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Windows Live Messenger 8.1 Beta uyumlu Messenger Plus! Live sürümünü aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html
Messenger Plus Live 'i indirdim eskisini kaldırdıktan sonra kurdum, ancak hiç birşey olmadı.Normalde renkli nickleri, kurduktan sonra gösterirdi ama yukardaki linkten indirdiğimi yüklediğim halde sanki plus live yüklü değilmiş gibi.Ayrıca menü çubuğunda başarılı şekilde yüklendiği zaman Plus ibaresi görünürdü ama şimdikinde görünmüyor.Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir sizce?
Eski 12-11-2006   #26 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Plus Live 'i indirdim eskisini kaldırdıktan sonra kurdum, ancak hiç birşey olmadı.Normalde renkli nickleri, kurduktan sonra gösterirdi ama yukardaki linkten indirdiğimi yüklediğim halde sanki plus live yüklü değilmiş gibi.Ayrıca menü çubuğunda başarılı şekilde yüklendiği zaman Plus ibaresi görünürdü ama şimdikinde görünmüyor.Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir sizce?
Lütfen kurulumu tekrarlayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın, sonucu bildirin.
Eski 12-11-2006   #27 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Lütfen kurulumu tekrarlayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın, sonucu bildirin.
Bizden kaynaklanan bir hata, indirme bağlantısı güncellendi, lütfen tekrar indirin:
http://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive.zip
Eski 12-11-2006   #28 (mesaj-linki)
YeRa - avatarı

Bizden kaynaklanan bir hata, indirme bağlantısı güncellendi, lütfen tekrar indirin:
http://www.msxlabs.org/downloads/MsgPlusLive.zip
Sorunu halletim.Şu an çalışıyor.
İlginiz için Teşekkür ederim.
Eski 12-11-2006   #29 (mesaj-linki)
doomstime

Durmak bilmiyor bu Live Messenger .. İyiki warsin
Eski 13-11-2006   #30 (mesaj-linki)
titanic_7878

Arkadaşlar bende 8.0 vardı.Üzerine 8.1 i yükledim plusu da bu sayfada arkadaşımızın eklediği 4.0 olanı kurdum ve türkçe yaması da buradaki şu an itibarı ile hiç bir problem yok ve tıkır tıkır çalışıyor ama ilerde problem verirmi bilmiyorum.Ama keşke çevrimdışı yazmayı falan 7.5 te uygulayabilselerdi bence daha iyi olurdu en azından daha güvenilir derdik onda da hiç bir değişiklik yapmıyorlar anlamak zor.Teşekkürler herkese.Güzel çalışma yapmış arkadaşlarımız....

Arkadaşlar plus ve türkçe yamasını neden bekliyorsunuz anlamadım, zaten arkadaşlarımız vermişler sağolsunlar. Plus 4.0 ı kurun ve türkçe yamayı languenin içine kopyalayın.Hata falan vermiyor ki.Tıkır tıkır plusu da türkçe yamasıda çalışıyor...

Son Düzenleyen titanic_7878; 13-11-2006 @ 02:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, türkçe, windows
wlm 8 1 beta,
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 258 3 Gün Önce 17:11
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37
Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 121 17-09-2008 20:57
Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 477 24-08-2008 21:11
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 13:30