| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta
bakcaz
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim merak ettiğim tek şey var. bu live messenger'ın durumlarına kendi eklemelerimizi yapamıyor muyuz? yani plus olmadan. belki ben bilmiyorumdur diye soruyorum. gerçi tek sinir olduğum "öğle yemeğinde" durumu. sanki başka zaman yemek yemiyoruz. insan onu "yemekte" yapar. yani bu microsoft cidden çok salak ya... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta msn discovery live ile uyumlu mu acaba???
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
merhaba bu yenı surumun plusuyokmu bunuyukleyınce msn plus acmıyor ne yapabılırım bana yardımc ı olabırmısınız bırde coklu oturum acmayı bır turluyapamadım yardımcı olabılrsenız sevinırım selamlar
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
ewet arkadaslar paylasim icin tsk edrim... simdi bu sizinlerin verdikleriniz msn programi messenger discovery live ile calisiyor mu acaba?? cevaplarinizi bekliyorum... iyi calismalar saygilarimla | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
Plus İçin >> http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-final.html discovery için >> http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ive-1-1-a.html inceleyin | |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Windows Live Messenger 8.1 Plus Live ın Türkçe Yaması Varmı? | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
bence tam sürümünü beklemek en iyisi
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Bu msn live beta 8.1 sürümünü kullanmaya başladığımdan beri bağlantıda vs herhangi bi sorun yaşamıyorum ama sildiğim adresler sanki beni tekrar eklemiş gibi her seferinde onay penceresi geliyor.Her msn açtığımda hepsini tekrar engellemem gerekiyor.Baya sinir bozucu bir durum. Diğer kullanıcılarda da aynı sorun var mı bilmiyorum ama beta yı yüklemeden önce bu sorunu yaşamıyordum.Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir ve sorunu ortadan kaldırmamın herhangi bir yolu var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, türkçe, windows |
| msn messenger 8 1 beta, |
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 2 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |