| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta
İlk mesajdaki indirme bağlantısını kullanarak güncellenen Windows Live Messenger 8.1.0168 BETA'yı indirebilirsiniz.
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Windows Live Messenger 8.1.0168.00 Turkey Download French Download Spanish Download German Download Italian Download Russian Download Greece Download Japan Download Finland Download | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta arkadaşlar Windows Live Messenger 8.1.0168.00 bu sürüm BETA mı acaba?????????? belirtilmemişşşş | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
bu hakıka yukledım gordum begendım tam bzilik ....
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
messenger discovery x2 8,1 beta ile uyumlu değil galiba doğru mu ??? çünkü ne beni silenleri ne de engelleyenleri görebiliyorum daha doğrusu kişiler listesi bomboş...oraya kişi nasıl ekleyebilirim ????
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konudan haberdar olmadan öncede kuruluydu zaten bende WLM 8.1 Beta sürümü. Fakat arkadasimiz ''Mess Patch'' & ''A-Patch'' gibi eklentiler eklemis konu mesajinin altina. Biri bana bunlarin ne olduklarina dair bi bilgi yada ne ise yaradiklarini anlatabilir mi? Sayet bundan önce konuda bildirilmisse affola, çünkü sayfalari incelemedim. Tesekkürler simdiden... | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe BetaBağlantıları inceleyin Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...messenger.html | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
bu surum mu kullandıgım dan berı cok rahat ladım herkese tavsıye ederım nıckın yerınde de kopyalşa yapıştır olsaydı daha cok ıyı olurdu basarılarınızın devamını dılerım ....
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta ewet bende ... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beta, live, messenger, türkçe, windows |
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 258 | 2 Gün Önce 17:11 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |
| Windows Live Messenger 2009 (WLM 9.0 Beta 2) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 121 | 17-09-2008 20:57 |
| Windows Live Messenger 9.0 (WLM 9.0 Beta TR) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 477 | 24-08-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 13:30 |