MsXLabs 1. Forum İçeriğini Zenginleştirme Yarışması (Ödüllü) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 01-11-2006   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
MsXLabs 1. Forum İçeriğini Zenginleştirme Yarışması (Ödüllü)

Konu başlığı oldukça ilginç gelmiş olmalı...

Evet, bir yarışma yapılacak ve her şey yolunda giderse, bu yarışma bir gelenek haline getirilecek. Teknik sorunları halletmeden yarışma başlamayacak elbette, ancak genel hatlarıyla yarışma formatından bahsedebilirim:

Bir hafta içinde en çok konu açan ilk üç yarışmacıya ödüller verilecek. Yarışmacılar, katılmak isteyen üyeler arasından seçilecekler ve ilk yarışmaya en fazla 30 üye katılabilecek. Bir hafta içinde tüm yarışmacıların açmış oldukları konuların sayısı 5000'den az ise, yarışma üç gün daha uzatılacak ve bu süre sonunda 5000 sayısına ulaşılmasa bile kazananlar ilan edilecekler.

1. gelen yarışmacıya $100 nakit para ya da internet'teki sanal bir mağazadan seçtiği $100 değerinde bir ürün gönderilecek

2. gelen yarışmacıya $50 nakit para ya da internet'teki sanal bir mağazadan seçtiği $50 değerinde bir ürün gönderilecek

3. gelen yarışmacıya $25 nakit para ya da internet'teki sanal bir mağazadan seçtiği $25 değerinde bir ürün gönderilecek

Aynı zamanda kazanan üç yarışmacının kullanıcı adları ve profil bağlantıları sayfa altlarında sarı bir tablo içinde bir ay boyunca belirtilecek.

Yarışma sonunda 100 konudan fazla konu açmış olan yarışmacılar da VIP üye statüsüne getirilecekler.

Konular elbette ki forum kurallarına ve daha sonra değineceğim bazı detaylara uygun olarak açılacaklar, gelişigüzel açılmayacaklar. Yarışmacıların kaynak olarak yararlanabilecekleri birkaç web sitesinin adresi verilecek, geçerli sayılabilecek konulara da 10-15 adet konu örneği gösterilecek. Yetkililer yarışmaya katılamayacaklar. Yarışmaya katılabilecekler, yetkililerin ortak kararı sonucunda belirlenecekler.

Şimdilik bu kadar, teknik sorunlarımızı hallettikten sonra bu konuyu daha da açığa kavuştururuz...

Görüşlerinizi belirtmekten çekinmeyiniz

Saygılar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 01-11-2006   #2 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: MsXLabs 1. Forum İçeriğini Zenginleştirme Yarışması (Ödüllü)

5000 konu epey zorlar gıbıme gelıyor bence bu adam bası 166 konu acmak demek 30 kısı ıcın yanı 1ncı gelecek kısı 1 hafta yada 10 gunde 166 konun uzerınde konu acması gerekıyor bu 5000 olayını kaldırıp en az 100 konu olarak yaparsak ve 100 konuyu aşmış uyeler ıcınde en fazla konuyu gonderen uyeyi 1nci secsek daha ıyı olur gercı son 1 ayda 2500 konu actık bellı kısıler saolsunlar ama uye acısından zor bır olay yınede ben bile konu bulamıyorum daha
Eski 01-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Çok iyi düşünmüşsün bence ve yaratıcı fikirlerinden dolayı tebrik etmek istiyorum

Güzel şeylerin çıkcağına inanıyorum..

Konu açma olayına gelince kaynak verilcekmiş bence bi sıkıntı olmaz
Eski 01-11-2006   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ii hayırlı olsun umarım bu yarışma yüzünden insanlar konu açacam diye siteyi gereksiz şeylerle doldurmazlar
ayrıca bu 30 kişiyi nasıl sececeksiniz
kriterleriniz ne?

Eski 01-11-2006   #5 (mesaj-linki)
lionhead - avatarı

hemen temel atayım burayada ))
ben sımdıden hazırlıklara başladım
Eski 01-11-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bence ödüller yetersiz..
Eski 23-11-2006   #7 (mesaj-linki)
Blue BooL

Bende siteye yazmak için konu bulamıyorum yarışmaya katılmak istiyorum tabi kaynak verilirse
Eski 23-11-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

SonHayaL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende siteye yazmak için konu bulamıyorum yarışmaya katılmak istiyorum tabi kaynak verilirse
Okuyunuz:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Konular elbette ki forum kurallarına ve daha sonra değineceğim bazı detaylara uygun olarak açılacaklar, gelişigüzel açılmayacaklar. Yarışmacıların kaynak olarak yararlanabilecekleri birkaç web sitesinin adresi verilecek, geçerli sayılabilecek konulara da 10-15 adet konu örneği gösterilecek. Yetkililer yarışmaya katılamayacaklar. Yarışmaya katılabilecekler, yetkililerin ortak kararı sonucunda belirlenecekler.
Eski 24-11-2006   #9 (mesaj-linki)
Blue BooL

bu Sonuc neye göre belirlenecek
Eski 24-11-2006   #10 (mesaj-linki)
nuisancex - avatarı

yarışmaya katılmak için neler lazım... mesela sürekli bilgisayr başında durcaksak yapamam... çünkü arada işlerimi de yapmam lazım.....
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
forum, msxlabs, yarışması, İçeriğini, zenginleştirme, ödüllü
MsXLabs 1. Forum İçeriğini Zenginleştirme Yarışması (Ödüllü) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Forum - Forum Nedir - Forum Hakkında NeutralizeR X-Sözlük 2 24-03-2009 15:55
Ödüllü Reklamlar - Ödüllü Reklam Resimleri virtuecat Komik Resimler/Karikatürler 221 11-02-2009 01:01
MsXLabs Hi-Tech Forum 1 Yaşında! NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 56 01-08-2007 22:58