| | #1 (mesaj-linki) | |
| MT (Full Albümleri)
Linkler: MT - Ağlayan Bir Paylaço: 1 2 MT - Şatta Fat (Başlangıç): 1 2 MT - Şatta Fat (Tanıtım): 1 2 MT - Çilecash (Single) MT - Yeraltı Kanıyor 1 2 MT - Fin MT - Çalıntı Beat’ler Kötü Mixler ve Teyyip MT - Komplo Terorileri MT - Alla Alla Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 09-12-2008 @ 02:50. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MT feat. Tolga Tuncer - Bırakıp Gittin Beni
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak sadece indirme linki vermeyip kısaca tanıtımını da yapmanız, çalışmaların ve bu çalışmaları yapanların bilinmesini sağlayacaktır. Saygılarımla | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Arkadaslar GusinapsE arkadasimiz gonderdigim yaziyi degisitirmis nedenini bende bilmiyorum..yazilardaki baglantilari otomatik yaptirmis bunun icin sifre gorunmuyor+yazi stili degismis oynanmis kisaca iste haha neyse albumleri indirenler olursa sifre www.lazmataz.com iyi dinlemelerrr tekrardan
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Konu Başlığını MT (Full Albümleri) Diye Değiştirirseniz Daha Uygun Olur.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MT (Full Albümleri)
çok teşekkürler arkadaşım epeydir arıyordum bu albümleri..
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
-Gusinapse degisik stiller olabilir, resimlerdede haklisin sagol degistirmissin... linkleri degistirdin demedim zaten ama duzenledikten sonra kaydederken : Dış bağlantılardaki sayfaların başlıklarını otomatik al olarak yapmissin ki en sondaki Sifre (website ismi) otomatik cevrilmis. Bu benden kaynaklanmiyor cunku ben konuyu buraya gondermeden en az 3 kere kontrol ettim vede ustteki secenekleri kullanmadim ki sifre gorunsun diye. Burda amacim suclamak birsey degil sagol forum kurallarina gore degistirmissin daha iyi okunsun daha iyi iste neyse artik.. sadece benden kaynaklanmadigina cok eminim ve gercekten onemide yok tekrardan tskler -ayricaaa; jakalins sanada iyi dinlemeler herkeze iyi dinlemeler hepinizin gönlüne saglik
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
SLMM arkadaşlar ben burdan şarkıları indiremiyoru.bana sadece ilk savaşım son umudumdu şarkısını arıyorum. benimle iletişime geçmek ve mp3 paylaşmak için detroit720@hotmail.com | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
NBR ŞEY BEN O TÜRÜ MÜZİK SEVEM CLSİC SEVERİM SİMS OYIYAN VARMI Son Düzenleyen REDO19; 17-02-2007 @ 04:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
wayy be adamın kaç albüüm va..sefiom mt i | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
güsel çalışma olmuş | |
|
![]() |
| Etiketler |
| albümleri, full |
| mt, mt album, mt album indir, mt indir, mt sarkilari, |
MT (Full Albümleri) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sansar - Full Albümleri ve Video'ları | Lcuis | Arşive Kaldırılan Konular | 19 | 30-04-2009 18:31 |
| Düşsel Sentez - Full As (Full Albüm) | Ghostlover | Underground Albümler | 1 | 04-06-2008 22:21 |
| İhtilâl - Tüm Albümleri (Online) | GenerallX | Arşive Kaldırılan Konular | 14 | 21-11-2007 19:51 |
| Rapizm Çağla - Bütün Albümleri | eastcoaster | Haberler - Tanıtım | 0 | 15-11-2007 23:41 |
| Sansar'ın Bütün Albümleri | eastcoaster | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 25-08-2007 17:21 |