| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
ARKADASLAR BENİM SÖLE Bİ SORUNUM VAR.DİSCOVERY İ YÜKLEDİM SON SÜRÜMÜNÜ İLK BASLARDA MUHTESEMDİ HİC Bİ SORUN YOKTU SON 1 HAFTA D İSE KARSİ TARAFA YAZDİKLARİM GİTMEMEYE ONLARİNKİ BANA GELMEMEYE MSN E BAGLANMAMAYA OTURUM AC DİORUM 3 SN SONRA KESİLİOO TEKRAR AYNİ SEY VE HİC GİRMİOO.SONRA DEFALARCA SİLDİM YÜKLEDİM AMA Bİ SONUC ALAMADİM.N YAPMAM GEREKİOO??? BİDE DİSCOVERY VE PLUS AYNİ ANDA KULLANİLABİLİR Mİ BU ARADA MSN İM 7.5 YARDİMLARİNİZİ ACİLEN BEKLİORUMM SAOLNN | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
Son zamanlarda MSN sunucularında bir problem var, bahsettiğiniz hatalar hiçbir eklenti yüklü olmasa da olabiliyor. Daha fazla detay için MSN Teknik Destek konusunun son mesajlarını inceleyiniz... Ayrıca Plus! ile herhangi bir uyumsuzluğu söz konusu değil.
| |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
SeLam kolay gelsin, ya ben indirip kurdum fakat türkçe değil bu ingilizce ayarlardada dil seçimi boş hiç bir dili seçemiorm yani neden ? Windows Xp kullanıorm msn 7.5
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Sadece yapmanız gereken bir kez ayarlar kısmına girin ve hiçbir ayarı değiştirmeden çıkın... Tekrar girdiginizde Türkçe oldugunu göreceksiniz.. Son Düzenleyen Blue Blood; 14-01-2006 @ 23:45. | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
messenger discovery X 2 TRyi yükledim messenger 7.5, messenger plus ve stuff plug ng de yüklü. !imitate komutunu çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin
| |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
merhaba ben msn 7.5 kullanıyorum plus ta yüklü discovery tr yi yükledim ama ayarlar falan açılıyor ama kişilerimi göremiyorum. bildirim alanında yani saatin yanında x işareti mevcut. fakat oturum açmamış görünüyorsunuz diyor. 7.0 msn kullanırken böle bi sorunum yoktu. defalarca kaldırıp yükledim sölenen herşeyi yaptım ama bi sonuç yok. | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR ya ben msn discoveryx2 tr yi nas yüklücem yüklemiştim ama yeni sürümü falan vard io basıom yüklenmii şimdi tamamen gitti bide türkçe dil koyfum ama hepsi türkçe oladı arkadaşımın hepsi türkçe..nas yükleyebililirm | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
discovery türkçesini nerden yükleyebilrim
| |
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |