Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-01-2006   #91 (mesaj-linki)
arrasando
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

ARKADASLAR BENİM SÖLE Bİ SORUNUM VAR.DİSCOVERY İ YÜKLEDİM SON SÜRÜMÜNÜ İLK BASLARDA MUHTESEMDİ HİC Bİ SORUN YOKTU SON 1 HAFTA D İSE KARSİ TARAFA YAZDİKLARİM GİTMEMEYE ONLARİNKİ BANA GELMEMEYE MSN E BAGLANMAMAYA OTURUM AC DİORUM 3 SN SONRA KESİLİOO TEKRAR AYNİ SEY VE HİC GİRMİOO.SONRA DEFALARCA SİLDİM YÜKLEDİM AMA Bİ SONUC ALAMADİM.N YAPMAM GEREKİOO??? BİDE DİSCOVERY VE PLUS AYNİ ANDA KULLANİLABİLİR Mİ BU ARADA MSN İM 7.5
YARDİMLARİNİZİ ACİLEN BEKLİORUMM SAOLNN
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 12-01-2006   #92 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Son zamanlarda MSN sunucularında bir problem var, bahsettiğiniz hatalar hiçbir eklenti yüklü olmasa da olabiliyor. Daha fazla detay için MSN Teknik Destek konusunun son mesajlarını inceleyiniz... Ayrıca Plus! ile herhangi bir uyumsuzluğu söz konusu değil.
Eski 13-01-2006   #93 (mesaj-linki)
heRu

SeLam kolay gelsin, ya ben indirip kurdum fakat türkçe değil bu ingilizce ayarlardada dil seçimi boş hiç bir dili seçemiorm yani neden ? Windows Xp kullanıorm msn 7.5
Eski 14-01-2006   #94 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Sadece yapmanız gereken bir kez ayarlar kısmına girin ve hiçbir ayarı değiştirmeden çıkın...

Tekrar girdiginizde Türkçe oldugunu göreceksiniz..

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-01-2006 @ 23:45.
Eski 15-01-2006   #95 (mesaj-linki)
msngirl

messenger discovery X 2 TRyi yükledim messenger 7.5, messenger plus ve stuff plug ng de yüklü. !imitate komutunu çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin
Eski 15-01-2006   #96 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

msngirl adlı kullanıcıdan alıntı
messenger discovery X 2 TRyi yükledim messenger 7.5, messenger plus ve stuff plug ng de yüklü. !imitate komutunu çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin
http://www.msxlabs.org/forum/showpos...&postcount=116
Eski 15-01-2006   #97 (mesaj-linki)
sabrinaciks - avatarı

merhaba
ben msn 7.5 kullanıyorum plus ta yüklü discovery tr yi yükledim ama ayarlar falan açılıyor ama kişilerimi göremiyorum. bildirim alanında yani saatin yanında x işareti mevcut. fakat oturum açmamış görünüyorsunuz diyor. 7.0 msn kullanırken böle bi sorunum yoktu. defalarca kaldırıp yükledim sölenen herşeyi yaptım ama bi sonuç yok.
Eski 15-01-2006   #98 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sabrinaciks adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba
ben msn 7.5 kullanıyorum plus ta yüklü discovery tr yi yükledim ama ayarlar falan açılıyor ama kişilerimi göremiyorum. bildirim alanında yani saatin yanında x işareti mevcut. fakat oturum açmamış görünüyorsunuz diyor. 7.0 msn kullanırken böle bi sorunum yoktu. defalarca kaldırıp yükledim sölenen herşeyi yaptım ama bi sonuç yok.
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Kurmadan önce ne gibi bir ayar söz konusu olabilir?

http://www.msxlabs.org/forum/showpos...&postcount=116

Yukarıdaki mesajım galaksinin en iyi MDX sorun çözümü mesajı... Sizin işinize yaramazsa MessengerDiscovery Live sürümünü bekleyin, Windows Messenger Live ile... (MSN Messenger 8.0)
^
Eski 17-01-2006   #99 (mesaj-linki)
cey cey

ya ben msn discoveryx2 tr yi nas yüklücem yüklemiştim ama yeni sürümü falan vard io basıom yüklenmii şimdi tamamen gitti bide türkçe dil koyfum ama hepsi türkçe oladı arkadaşımın hepsi türkçe..nas yükleyebililirm
Eski 18-01-2006   #100 (mesaj-linki)
kaanbenim

discovery türkçesini nerden yükleyebilrim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03