| | #111 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
Kolay gelsin | |||||
|
| | #112 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #113 (mesaj-linki) | |
slm discovery x2 yi kurdum dll hatası veriorduonuda düzelttim buradad daha önce karşılaşılan sorunlardan kişilere tıklayınca oturum açmanız gerekiyor uyarısı var oturumu yeniden açıp kapatma tavsiye edilen yöntemdi bunu yapınca bende run-time error 13 type mismatch uyarısı çıkıyor ve discovery i kapatıyor.bunun için ne öneriyorsunuz başka hiçbir sorun olmuyor teşekkürler
| |
|
| | #114 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben discovery tr yi kurdum ama küçük pencere de error veriyo yardımcı olabilirmisiniz
| |
|
| | #115 (mesaj-linki) | |
discovery 2 yi indirdim kurarken system32 ye bişey yüklüyor o andan itibaren bilgisayar kilitleniyor mouse dahi kıpırdamıyor 3 kez denedim aynı şey oldu ne yapmam gerek???
| |
|
| | #116 (mesaj-linki) | |
Eklentiyi kurarken güvenlik programlarınızı devre dışı bırakın. Ayrıca Windows XP dışındaki eski işletim sistemlerinde birçok hata vermesi normal. Microsoft da eski işletim sistemi sürümlerine resmi desteğini çekti ya da çekecek... MessengerDiscovery Teknik Destek konusunu inceleyin, son sayfalarda mesajlarım var. | |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
merhaba kardeş kaç gundur ugraşıyorum beceremedim gitti bana dolu sorun veriyor tüm sürümleri dediginiz gibi yukle dim diger ayarları yaptım (sınaya) tıkladım onay veriyor buraya kadar herşey iyi ama gel gorki iki msn açılıyor ve bunun tekini iptal edemiyorum buda Windows messengerde acılıyor ve bana 1den fazla msn açtınız diyor bunu nasıl helledecegim? vermiş oldugun versiyonlar tamam bu socks ayarlarıda.. daha once 7.0 kulaıyordum kendiliginden olmuştu 3gun sonra hiç birşey yapmadan. ama bu olmuyor tum ayarı yaptım o X yeri dahi yerine gelmiyor birde ben xp kulanıyorum bunun vrun hangisi o linkte goremedim yadımınız için şimdiden sagolun
| |
|
| | #118 (mesaj-linki) | |
windows otomatik açılmada degil onu discovery acıyor ve msn mesengeride kapamam için ctrl delete yapmaktan başka çarem kalmıyor sag sol oyun oynuyor pcnin içi...
| |
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR*** İstekte bulunulan sayfa/dosya MsXLabs sunucusunda mevcut değil boyle bişey cıkıyo download a tıklayınca bu ne ya uyuz oldum yardım ederseniz sevinirim
*** MsXLabs sunucusunda bulunan bir dosya başka bir adresten çağrılamaz *** Hotlink koruması altındaki bir dosyayı bu şekilde indiremezsiniz (*GetRight, FlashGet, Download Accelerator vb. bir indirme yöneticisi kullanıyorsanız, geçici olarak pasif hale getirin ve tarayıcınızla indirin...) | |
|
| | #120 (mesaj-linki) | |||||
dostum lınkte sorun yok | |||||
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |