| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
ben discovery kurdum ama türkçe olmuyor nedendir...?
| |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Saatin yanındaki ''X'' işaretine sag tıklayın ve Options'a girin, hiç ayar değiştirmeden çıkın... Tekrar ''X'' işaretine sag tıkladıgınızda Türkçe oldugunu göreceksiniz.. | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
programın kurdum hıc bır hata vermeden acılıyor.fakat calıstıgından emın değılım.şöyle ki;kişi listesi yöneticisine tıkladıgımda acılması gereken sey acılmıyor ve 'oturum acmamıs gorunuyorsunuz,lutfen oturum acın' seklınde bı hata verıyo.ne yapmalıyım??
| |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |||||
| ![]() msn 7.5.0322 ve MessengerDiscovery X 2 TR kurulu kişiler ayarları tek görünüyor normalmi arkadaşlar 1. sayfada ki fotoda kişilere gelince farklı bölümler açıldığını gördüm şimdiden teşekkürler http://www.msxlabs.org/forum/attachm...3&d=1132579217 bu linkteki gibi olması gerekmiyormu ? arşivlenmiş görüntü resimleri,kişi listesi yöneticisi yok bende sadece çevrimiçi kişi listesi var ilk yazdığım postta eklediğim görüntüde göründüğü gibi kaldırdım tekar kurdum sorun hallolmadı
ne yapmam lazım
Son Düzenleyen Blue Blood; 03-02-2006 @ 07:18. Sebep: flood | |||||
|
| | #125 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php ^ Bu sayfadaki resimli anlatımı inceleyiniz.. Son Düzenleyen Blue Blood; 03-02-2006 @ 00:53. | |||||
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
arkadaslar peki bu msn discovery nasil kaldirilir.yapamiyorum lutfen yardim edin | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
baslattan programlarda yok program ekle kaldirdada yok ama isareti kaldi ve aktif oluyo coklu oturum acmami engelliyo hemen takiliyo :-(
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
CTRL + ALT + DEL'e aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni başladın. İşlemler listesinden msgdiscoveryx.exe işlemini bulup sonlandırın. \Program Files\MessengerDiscovery klasörünü silin.
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
ilk önce ilginize tesekkur ederim gorev yoneticisini baslattim islemler listesinden de sildim program files dan nasil silecegim.bu arada hala isaret sag alt kosede duruyo
| |
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |