| | #131 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
| |||||
|
| | #132 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
arkadaslar tamam proglam files dada oradan silemiyorum erisim engelledi korumali yada kullanirligini kontrol edin diyo
| |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |||||
bir döngü haline geldi...
Son Düzenleyen NeutralizeR; 03-02-2006 @ 13:46. | |||||
|
| | #135 (mesaj-linki) | |||||
ama ise yaradi cok tesekkur ederim arkadaslar
| |||||
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
ıyı geceler rahatsız edıyom ama ben bu dıscovary kurdaum ama kullanamıyorum ozellıkler actıım zaman oturum actıım halde kullanabılmenız ıcın oturum acmanız lazım dıo anlamadım bı turlu bana yardım cı olurmusunuz yaaa bı de bende msn plus yuklu acaba ondan dolayımı calısmıyo dıe soracam
| |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #138 (mesaj-linki) | |||||
dediğinizi uyguladım fakat language böümü boş ve türkçe olmuyor bu konuda ne yapmalıyım | |||||
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Programı tamamen kaldırın ve tekrar kurun...Dediğim işlemi tekrarlayın... Yapılması gereken başka bir şey yok maalesef...Yaptıgınızda tekrar aynı durum olur ve Türkçe olmazsa MDX'in yeni sürümünü beklemeniz en iyisidir... Kolay gelsin.. | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
| msn 7.5 sürümünü kullanıyorum discover X2 tr indirdim türkçe olmuyo : ayrı olarak türkçe yamasını indirim dosyanın içine attım yine olmadı biri bana bu konuda yardımcı olabilirmi![]() arkadaşlar hallettim ![]() bu arada çok güzel programlar var paylaştığınız için sağolun emeğinize sağlık Son Düzenleyen Blue Blood; 20-02-2006 @ 15:29. | |
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |