Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-02-2006   #131 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

nikli adlı kullanıcıdan alıntı
ilk önce ilginize tesekkur ederim gorev yoneticisini baslattim islemler listesinden de sildim program files dan nasil silecegim.bu arada hala isaret sag alt kosede duruyo
Dosya üstüne sağ tıklayın "sil" seçeneği ile
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-02-2006   #132 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nikli adlı kullanıcıdan alıntı
ilk önce ilginize tesekkur ederim gorev yoneticisini baslattim islemler listesinden de sildim program files dan nasil silecegim.bu arada hala isaret sag alt kosede duruyo
Bilgisayarım > C:\ > Program Files > MessengerDiscovery klasörüne sağ tıklayın ve silin. C:\ sürücüsü yerine başka bir sürücüde kuruluysa Windows, ona göre o sürücüye tıklayın. Mouse'u imlecini siz o X sembolünün üstüne götürün, kaybolacaktır...
Eski 03-02-2006   #133 (mesaj-linki)
nikli

arkadaslar tamam proglam files dada oradan silemiyorum erisim engelledi korumali yada kullanirligini kontrol edin diyo
Eski 03-02-2006   #134 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
CTRL + ALT + DEL'e aynı anda basarak Görev Yöneticisi'ni başladın. İşlemler listesinden msgdiscoveryx.exe işlemini bulup sonlandırın. \Program Files\MessengerDiscovery klasörünü silin.
^ bir döngü haline geldi...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 03-02-2006 @ 13:46.
Eski 03-02-2006   #135 (mesaj-linki)
nikli

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
^ bir döngü haline geldi...

ama ise yaradi cok tesekkur ederim arkadaslar
Eski 10-02-2006   #136 (mesaj-linki)
thegamer

ıyı geceler rahatsız edıyom ama ben bu dıscovary kurdaum ama kullanamıyorum ozellıkler actıım zaman oturum actıım halde kullanabılmenız ıcın oturum acmanız lazım dıo anlamadım bı turlu bana yardım cı olurmusunuz yaaa bı de bende msn plus yuklu acaba ondan dolayımı calısmıyo dıe soracam
Eski 10-02-2006   #137 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

thegamer adlı kullanıcıdan alıntı
ıyı geceler rahatsız edıyom ama ben bu dıscovary kurdaum ama kullanamıyorum ozellıkler actıım zaman oturum actıım halde kullanabılmenız ıcın oturum acmanız lazım dıo anlamadım bı turlu bana yardım cı olurmusunuz yaaa bı de bende msn plus yuklu acaba ondan dolayımı calısmıyo dıe soracam
Önceki sayfaları üşenmeden okumanızı tavsiye ediyorum...Tabi eğer bu programı kullanmak istiyorsanız..
Eski 10-02-2006   #138 (mesaj-linki)
ecem35

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Saatin yanındaki ''X'' işaretine sag tıklayın ve Options'a girin, hiç ayar değiştirmeden çıkın...

Tekrar ''X'' işaretine sag tıkladıgınızda Türkçe oldugunu göreceksiniz

dediğinizi uyguladım fakat language böümü boş ve türkçe olmuyor bu konuda ne yapmalıyım
Eski 10-02-2006   #139 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Programı tamamen kaldırın ve tekrar kurun...Dediğim işlemi tekrarlayın...

Yapılması gereken başka bir şey yok maalesef...Yaptıgınızda tekrar aynı durum olur ve Türkçe olmazsa MDX'in yeni sürümünü beklemeniz en iyisidir...

Kolay gelsin..
Eski 11-02-2006   #140 (mesaj-linki)
özllem

msn 7.5 sürümünü kullanıyorum discover X2 tr indirdim türkçe olmuyo : ayrı olarak türkçe yamasını indirim dosyanın içine attım yine olmadı biri bana bu konuda yardımcı olabilirmi

arkadaşlar hallettim bu arada çok güzel programlar var paylaştığınız için sağolun emeğinize sağlık

Son Düzenleyen Blue Blood; 20-02-2006 @ 15:29.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03