| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
abiler discovery2 yi kurunca msn açılmıo. ama discvry1 de açılıo. neden olabilir. daha önce belki sorulmuştur ama şu ana acaleyim.lütfen. windows xp ve msn nin son sürümünü kullanıorum msng plus var sadece başka bişey yok.
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
Verdiğimiz çözüm önerileri sizin için sonuç vermiyorsa bu eklentinin yeni sürümünü bekleyin. Çıktığı zaman Türkçe'leştirip yayınlayacağız. ![]() | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
|
ltf yardım imitate komutunu kullanamıyorum ve resim çalamıyorum bütün sayfaları okudum ama yine beceremedim ![]() imitate yi kullanamıyorum resim çalamıyorum neden yardım ltf Son Düzenleyen Blue Blood; 20-02-2006 @ 15:30. | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
yardımmmmm dıscover msn yukluyorum ama olmuyooo error dıyo yada 401 yazıyo
| |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
Vbruntime dosyalarınızı güncelleştirmeyi deneyin. Forum'da arama yaparak ilgili bağlantıları bulabilirsiniz. Eklentiyi Messenger ile sorunsuz bütünleştirdikten sonra bazı fonksiyonları kullanmaya çalıştığınızda bu hataları alıyorsanız, eklentinin yeni sürümü çıkana kadar o özellikleri devre dışı bırakın.
| |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
ya ben yükledim ama türkçe olmuyo? yardım edin bana
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Bu sorunuzla ilgili cevap önceki sayfalarda defalarca verildi... | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |||||||||
|
teşekkürler.
Asıl cevabını almak istediğim durumumu çevrimdışı ayarlayarak sadece istediğim kişilerle konuşmak istiyorum bu mümkün mü (yahoo messenger gibi) Son Düzenleyen Blue Blood; 20-02-2006 @ 15:32. | |||||||||
|
| | #150 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Re: MessengerDiscovery X 2 TR
-Şimdilik hayır | |||||
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |