| | #151 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR msn discover2 tr yı yuklerım fakat dılı turkce degıl ve ben bunu degıstıremıyorum. ayarları yapmakta da gucluk cekıyorum. dılını nasıl türkçe yapabilirim?
| |
|
| | #152 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
arkadaşlar bütün sorulan soruların ortak cevabı olarak kabul debilirsiniz bunu..!!kişi yöneticisi açılmıyo,ortam açmanız gerekiyo gibi discovery msn bütünleşmesi hatalarının ortak sorunu windows güvenlik duvarıdır yada kullandığınız antivirüs programlarının duvarları onları kaldırmadan hiç bir sonuç alamazsınız lütfen windows güvenlik duvarının kapalı olduğundan yada ileri bir kullanıcıysanız duvardan discovery için erişim izni olduğundan emin olunuz bölece sorununuz kalmaz program çalışıyo
| |
|
| | #153 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #154 (mesaj-linki) | |||||
Görüntü resmi hırsızı için StuffPlug-NG'yi kullanmanızı tavsiye ediyorum. | |||||
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR merhaba iyi geceler msn messenger 7.5 tr kullanıyorum windows xp home edition orjinal yazılım a sahip adsl internet baglantısı kablosuz avg free edition antivirüs socks ayarları ve tüm discovery ayarları sayfadakine göre ayarlı msn penceresinde x işareti çıkmıyor kullanamıyorum yani lütfen bana yardımcı olun bu programı kullanmayı çok istiyorum mesajınızı bekliyorum acil lüfen bana ulasabileceginiz adresxxxxxxxxxxxx bekliyorum cevabınızı mutlaka Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 07:10. | |
|
| | #156 (mesaj-linki) | |||||
Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 07:10. | |||||
|
| | #157 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #158 (mesaj-linki) | |
bişey sorabilirmiyiimm??? ben ilk defa discovery yi kullanıorum vede ingilizce olduu için hiç bişey anlamıorum.. türkçe nsl yapıcam ben bunuu yaaaa:'((((
| |
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
aynı sorun bende de oldu discovery i orjinal haliyle yüklemiştim sitesinden sonra kaldırdım bilgisayardan ve burdaki tr sürümünü yükledim ama hala ingilizce nasıl düzeltebilirim?. teşekürler... | |
|
| | #160 (mesaj-linki) | |||||
X Sembolü > Options > Penceresi > OK tekrar girdiğinizde Türkçe olmuş olacak. | |||||
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |