Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-02-2006   #151 (mesaj-linki)
carpediem_1908
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

msn discover2 tr yı yuklerım fakat dılı turkce degıl ve ben bunu degıstıremıyorum. ayarları yapmakta da gucluk cekıyorum. dılını nasıl türkçe yapabilirim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 20-02-2006   #152 (mesaj-linki)
hann

arkadaşlar bütün sorulan soruların ortak cevabı olarak kabul debilirsiniz bunu..!!kişi yöneticisi açılmıyo,ortam açmanız gerekiyo gibi discovery msn bütünleşmesi hatalarının ortak sorunu windows güvenlik duvarıdır yada kullandığınız antivirüs programlarının duvarları onları kaldırmadan hiç bir sonuç alamazsınız lütfen windows güvenlik duvarının kapalı olduğundan yada ileri bir kullanıcıysanız duvardan discovery için erişim izni olduğundan emin olunuz bölece sorununuz kalmaz program çalışıyo
Eski 20-02-2006   #153 (mesaj-linki)
hann

HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Standart İE hatası :...explorerde de yapar ve açtığınız sayfayı kapar ::.yazılımla tek ilgisi sürücüsü imzalanmamış tüm yazılımlarda Windows'a bilgi göndermek amaçlıdır :...bu programla tek bağı odur "gönder" de desen "gönderme" de desen programı sonlandırır :..aşağıdaki linkten bana ait 7 # numaralı mesajda AntiSpy xp yazılımı bul çalıştır > "hatta raporlarını gönderme" yazılı kutuları işaretle ve uygula > bir daha yapmaması lazım bu hareketin > kolay gelsin

http://www.msxlabs.org/forum/pc-tekn...asil-olur.html

teşekkür ederim yanıt için lakin benim sorduğum bu değildi onunasıl kapatacağımı yada ne işe yaradığını biliyorum sadece foto çalamıyordum sorun oydu ayrıca ikinci resmi inceledinizmi??onuna ilgili sorunum hala devam ediyor.biliyorum gene flood yaptım ama geç farkettim msjınızı ikinci sorunumla yani image428 e bakıldığı taktirde görülecektir o hatayı yada eksikliği nasıl yok edebilirim teşekkürler...
Eski 20-02-2006   #154 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

hann adlı kullanıcıdan alıntı
teşekkür ederim yanıt için lakin benim sorduğum bu değildi onunasıl kapatacağımı yada ne işe yaradığını biliyorum sadece foto çalamıyordum sorun oydu ayrıca ikinci resmi inceledinizmi??onuna ilgili sorunum hala devam ediyor.biliyorum gene flood yaptım ama geç farkettim msjınızı ikinci sorunumla yani image428 e bakıldığı taktirde görülecektir o hatayı yada eksikliği nasıl yok edebilirim teşekkürler...
Bu sürümde bazı hatalar var, gelecek sürümde giderilmesi beklenen...

Görüntü resmi hırsızı için StuffPlug-NG'yi kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Eski 24-02-2006   #155 (mesaj-linki)
barislasiniz

merhaba iyi geceler msn messenger 7.5 tr kullanıyorum
windows xp home edition orjinal yazılım a sahip
adsl internet baglantısı kablosuz
avg free edition antivirüs socks ayarları
ve tüm discovery ayarları sayfadakine göre ayarlı
msn penceresinde x işareti çıkmıyor kullanamıyorum yani
lütfen bana yardımcı olun bu programı kullanmayı çok istiyorum mesajınızı bekliyorum acil lüfen bana ulasabileceginiz adresxxxxxxxxxxxx bekliyorum cevabınızı mutlaka

Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 07:10.
Eski 24-02-2006   #156 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

barislasiniz adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba iyi geceler msn messenger 7.5 tr kullanıyorum
windows xp home edition orjinal yazılım a sahip
adsl internet baglantısı kablosuz
avg free edition antivirüs socks ayarları
ve tüm discovery ayarları sayfadakine göre ayarlı
msn penceresinde x işareti çıkmıyor kullanamıyorum yani
lütfen bana yardımcı olun bu programı kullanmayı çok istiyorum mesajınızı bekliyorum acil lüfen bana ulasabileceginiz adres xxxxxxxxxx bekliyorum cevabınızı mutlaka
Bu konunun ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun tüm mesajlarını okumuş olmanıza rağmen olumlu sonuç almadıysanız, maalesef yeni bir alternatif sunamayacağım. Spesifik bir hata ile karşı karşıya olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım fakat tipik bütünleşmeme sorunu bu. Biraz uğraşın, sonuç alamazsanız bir sonraki sürümünü bekleyin.

Son Düzenleyen Blue Blood; 24-02-2006 @ 07:10.
Eski 24-02-2006   #157 (mesaj-linki)
barislasiniz

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Bu konunun ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun tüm mesajlarını okumuş olmanıza rağmen olumlu sonuç almadıysanız, maalesef yeni bir alternatif sunamayacağım. Spesifik bir hata ile karşı karşıya olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım fakat tipik bütünleşmeme sorunu bu. Biraz uğraşın, sonuç alamazsanız bir sonraki sürümünü bekleyin.
umarım enkısa zamanda yeni sürümü çıkar ve biz sorun yasayan arkadaslar bu güzel programı kullamaktan mahrum kalmayız tekrar tesekkürler
Eski 25-02-2006   #158 (mesaj-linki)
n_hir

bişey sorabilirmiyiimm??? ben ilk defa discovery yi kullanıorum vede ingilizce olduu için hiç bişey anlamıorum.. türkçe nsl yapıcam ben bunuu yaaaa:'((((
Eski 25-02-2006   #159 (mesaj-linki)
Sign_Out

aynı sorun bende de oldu discovery i orjinal haliyle yüklemiştim sitesinden sonra kaldırdım bilgisayardan ve burdaki tr sürümünü yükledim ama hala ingilizce nasıl düzeltebilirim?.
teşekürler...
Eski 25-02-2006   #160 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sign_Out adlı kullanıcıdan alıntı
aynı sorun bende de oldu discovery i orjinal haliyle yüklemiştim sitesinden sonra kaldırdım bilgisayardan ve burdaki tr sürümünü yükledim ama hala ingilizce nasıl düzeltebilirim?.
teşekürler...
Daha önce cevaplandı, tekrar cevaplayım.

X Sembolü > Options > Penceresi > OK

tekrar girdiğinizde Türkçe olmuş olacak.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03