Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 27-02-2006   #161 (mesaj-linki)
Bilal80
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

Günaydın. Tüm Site Yönetimine Böyle Bir Site Oluşturdukları İçin ÖncelikleTeşekkürler.

Ben Sitenizden Messenger Dıscovery X2 TR Yükledim
Ancak Şöyle Bir Sorunum Var. X Sembolü Saatin Yanında Gözükmekte Fakat Sadece X2 Yazıyor. Ayrıca Esas Sorun Sabah Bilgisayarı Açtığımda Şu İleti ile Karşılaşıyorum.

Messenger Dıscovery has detected that Msn Messenger is signed in but Messenger Discovery has not need initalized. We wıll now attempt to fix this problem

Firewall Check
Messenger Dıscoveryis not blocked by a fırewall Please Clicl Next

Next i Tıklıyorum Ama Bir Sonuç Alamadım.
Ayrıca Türkçe Dil Desteği İçin

X Sembolü > Options > Penceresi > OK
Tıkladım Ama

Languages Kısmı Boş
Hiç Bir Dil Seçeneği Yok
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim. Saygılarımla.

Son Düzenleyen Bilal80; 27-02-2006 @ 09:20.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 01-03-2006   #162 (mesaj-linki)
uN1qu3

Arkadaşlar kurdum ama böyle bi hata verdi ???
Eski 01-03-2006   #163 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

uN1qu3 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar kurdum ama böyle bi hata verdi ???
Bu mesajı inceleyiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/74786-mesaj13.html
Eski 01-03-2006   #164 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bende Discovery sorunsuzzz bi çok defa kullandım yüklemede asla sorun yok kullanımdada ama bazen MSn e hiç giremiyorum bazense bi anda bağlantı kopuyoo kendiliğinden tekrar açılıyo!!!
Bilğinize...
Eski 06-03-2006   #165 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Programlar plus dahil hepsini engelliyo bunun zararlı oldugu kanısındalar kullandıgım programlar Trojan nedir adlı başlıkda belirttim linkleride var istersen al dene güvenlik üst düzeyde!!!

hayırr taramalarr sonrasıı bunlardan kaynaklanan casus buldumm !!! hepsi zararlı demiyorum !

Ki zaten ister kabul et ister etme plus da casuslara karşı yapıcaan bişi yoqq eger yüklüyse...plus ile beraber yeerleşiyo....

Son Düzenleyen Blue Blood; 06-03-2006 @ 09:02. Sebep: flood > chat box tavsiye edilir
Eski 06-03-2006   #166 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı
Çook saol ama güvenliiim önce gelirr eglence sonraa kullandığımm güvenlikkk programlarımm nedeniylee plus dahil hiç bir msn eklentisi kullanamıyorum...
Yazıllarını ve mesajllarını dikkatlice okudum....öncelikle yukarda bahsi geçen "güvenliğini kapat" kelimesi kurulum aşamasındadır daha sonra açabilirsin...plus kullanıp kullanmamak senin tasarufundadır..ama kulağına küpe dursun plus kurulum aşamasında "sponsor firma" istemesen gayet kullanışlı ve zararsız yazılımdır...."torojan nedir" başlığında belirtiğin yazılımllar standart her makinada olması lazım gelenlerdir, Formumuzun her köşesinde vardır ve plusu etkilemez veya engellemez zira 5 senedir aynı yazılımlları kulanırım plus dahil...üstelik o yazılımların sadece biri yani Spy&Bot sadece Trojanları yakallar yok eder diğerleri basit aware yani böcek tabir edillenleri bulur ki bu da koca bir hiçtir esaslı Trojana karşı.

Bu konu neden bu kadar açılmış bilemem ama bu konu başlığında konuşulacak ve tartışılacak öge değildir zira konu başlığı Discovery x 2 TR dir hatırlatırım....bilginize
Eski 08-03-2006   #167 (mesaj-linki)
cezerye - avatarı

Merhaba arkadaşlar.. Ben Discovery 2-tr yi yükledim fakat garip bir sorun veriyodu.. birden fazla discovery açmayın diye.. daha sonra kaldırdım ingilizcesini kurdum.. bu seferde eski bi versiyonu var, onu kaldır dedi.. Ve ne yazık ki ben o eski versiyonu (hani turuncu msn adamı olan versiyon) bir türlü kaldıramıyorum.. ekle kaldırda yok.. program files da yok.. güvenli kipten girdim olmadı.. bi türlü kalkmıyo bu program dolayısıyla yeni sürümü de kullanamıyorum.. Bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz.. bu dertten nasıl kurtulabilirim..

Sygılarımla..
Eski 09-03-2006   #168 (mesaj-linki)
Blaxiz
Msn Discovery X2TR

Arkadaşlar,siteden indirdiğim Msn Discovery proğramının ayarlarını ayarlayarak msn'me girdim ve başka bir pencere açıldı.Bu pencerede;
'Probleminiz çözülmeye uğraşılıyor,lütfen msn'yi kapatıp tekrar açın'Msn'yi kapatıp tekrar açtığımda ise ;
'Probleminiz Çözülemiyor' diyor
Eski 09-03-2006   #169 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn Discovery X2TR

Blaxiz adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar,siteden indirdiğim Msn Discovery proğramının ayarlarını ayarlayarak msn'me girdim ve başka bir pencere açıldı.Bu pencerede;
'Probleminiz çözülmeye uğraşılıyor,lütfen msn'yi kapatıp tekrar açın'Msn'yi kapatıp tekrar açtığımda ise ;
'Probleminiz Çözülemiyor' diyor
Aynı konudaki sorularınız için yeni konular açmayınız lütfen.

Bu konunun ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyiniz.

Saygılar
Eski 13-03-2006   #170 (mesaj-linki)
meda33

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
İlk mesaj güncellendi... Lütfen MessengerDiscovery sayfamızdan en son sürümü indirip kurunuz. Güncelleme, karşılaştığınız birçok problemi çözecektir...

arkadaşım programı indirdim kurdum ama türkçe dil desteği anlatımda olduğu gibi gözükmüyor yardım edermisin?????
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03