| | #161 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
Günaydın. Tüm Site Yönetimine Böyle Bir Site Oluşturdukları İçin ÖncelikleTeşekkürler. Ben Sitenizden Messenger Dıscovery X2 TR Yükledim Ancak Şöyle Bir Sorunum Var. X Sembolü Saatin Yanında Gözükmekte Fakat Sadece X2 Yazıyor. Ayrıca Esas Sorun Sabah Bilgisayarı Açtığımda Şu İleti ile Karşılaşıyorum. Messenger Dıscovery has detected that Msn Messenger is signed in but Messenger Discovery has not need initalized. We wıll now attempt to fix this problem Firewall Check Messenger Dıscoveryis not blocked by a fırewall Please Clicl Next Next i Tıklıyorum Ama Bir Sonuç Alamadım. Ayrıca Türkçe Dil Desteği İçin X Sembolü > Options > Penceresi > OK Tıkladım Ama Languages Kısmı Boş Hiç Bir Dil Seçeneği Yok Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim. Saygılarımla. Son Düzenleyen Bilal80; 27-02-2006 @ 09:20. | |
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR![]() Arkadaşlar kurdum ama böyle bi hata verdi ??? | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/74786-mesaj13.html | |||||
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
bende Discovery sorunsuzzz bi çok defa kullandım yüklemede asla sorun yok kullanımdada ama bazen MSn e hiç giremiyorum bazense bi anda bağlantı kopuyoo kendiliğinden tekrar açılıyo!!! Bilğinize... | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
| Programlar plus dahil hepsini engelliyo bunun zararlı oldugu kanısındalar kullandıgım programlar Trojan nedir adlı başlıkda belirttim linkleride var istersen al dene güvenlik üst düzeyde!!! hayırr taramalarr sonrasıı bunlardan kaynaklanan casus buldumm !!! hepsi zararlı demiyorum ! Ki zaten ister kabul et ister etme plus da casuslara karşı yapıcaan bişi yoqq eger yüklüyse...plus ile beraber yeerleşiyo.... Son Düzenleyen Blue Blood; 06-03-2006 @ 09:02. Sebep: flood > chat box tavsiye edilir | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |||||
Bu konu neden bu kadar açılmış bilemem ama bu konu başlığında konuşulacak ve tartışılacak öge değildir zira konu başlığı Discovery x 2 TR dir hatırlatırım....bilginize | |||||
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar.. Ben Discovery 2-tr yi yükledim fakat garip bir sorun veriyodu.. birden fazla discovery açmayın diye.. daha sonra kaldırdım ingilizcesini kurdum.. bu seferde eski bi versiyonu var, onu kaldır dedi.. Ve ne yazık ki ben o eski versiyonu (hani turuncu msn adamı olan versiyon) bir türlü kaldıramıyorum.. ekle kaldırda yok.. program files da yok.. güvenli kipten girdim olmadı.. bi türlü kalkmıyo bu program dolayısıyla yeni sürümü de kullanamıyorum.. Bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz.. bu dertten nasıl kurtulabilirim.. Sygılarımla.. | |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |
| Msn Discovery X2TR Arkadaşlar,siteden indirdiğim Msn Discovery proğramının ayarlarını ayarlayarak msn'me girdim ve başka bir pencere açıldı.Bu pencerede; 'Probleminiz çözülmeye uğraşılıyor,lütfen msn'yi kapatıp tekrar açın'Msn'yi kapatıp tekrar açtığımda ise ; 'Probleminiz Çözülemiyor' diyor | |
|
| | #169 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Discovery X2TR
Bu konunun ve MessengerDiscovery Teknik Destek konusunun mesajlarını inceleyiniz. Saygılar | |||||
|
| | #170 (mesaj-linki) | |||||
arkadaşım programı indirdim kurdum ama türkçe dil desteği anlatımda olduğu gibi gözükmüyor yardım edermisin????? | |||||
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |