| | #171 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
^ Daha önce defalarca verildi.... | |||||
|
| | #172 (mesaj-linki) | |
büzel bi açıklama yapmışsınız teşekkür ediyorum ama benimde bi sorunuma var ve burda yazdığınız açıklamalarda benim sorunumla ilgili hiç bişi yazmıyo Run-time error '7' Out of memory çıkan uyarı bu ama bu sorunu nasıl çözüceğimi bilmemiyorum Yardımlarınız için teşekkür eder iyi günler dilerim | |
|
| | #173 (mesaj-linki) | |||||
Birde yardım talebinde bulunmadan önce ilk mesajda istenilen teknik bilgileri verirseniz yardımcı olabilmemiz daha kolay olur. | |||||
|
| | #174 (mesaj-linki) | |
Ustalar ben bu Boarda yeni üye oldum ve ilk önce tesekkür etmek istiyorum elerinize saglik cok güzel Board. benim sorunum ben bu MessengerDiscovery X 2 TR yükledim aynen gösterildigi gibi yanliz benim bu Discovery Inglizce oldu nedendir anlamadim. Bastan yanlis yapmistim benim Messenger almancaydi be polygamylidi yani patcli idi coklu acmam icin sonra sildim ve Türkce messenger yükledim son sürüm ve pesine bu Discovery ama Inglizce cikti bu .Yardimci olabilirmisiniz bana ? Tesekkürler ederim simdiden. | |
|
| | #175 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #176 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar kurdum ama kişi listesi yöneticisi özelleii yook yaa.. | |
|
| | #177 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Mutlaka bir yerde bir yanlışlık yapmışsınızdır. Tam anlamıyla sorununuzu belirtmemişsiniz. 1 kez daha kurmayı deneyinve yönergelere tam anlamıyla uyduğunuza emin olun.. | |
|
| | #178 (mesaj-linki) | |||||
o ozellıklere msn messenger penceresınde sag ustekı X den ulasabılırsın ![]() | |||||
|
| | #179 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR ellerinize saglık program cok guzel ben sunu sorcaktım sag alttan saatin yanında cıkan icona sag tıklayınca kişiler bolumune gırınce hiç birsey gozukmuyo calısmıyor | |
|
| | #180 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR iyi günler arkadaşlar !autoresponse'yi nasıliptalede bilirim normalde direk yazdıgım zaman kaldırması gerekiyordu ama olmadı | |
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |