Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 16-03-2006   #181 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

ilyasmaltas adlı kullanıcıdan alıntı
iyi günler arkadaşlar !autoresponse'yi nasıliptalede bilirim normalde direk yazdıgım zaman kaldırması gerekiyordu ama olmadı
Listeden belirlediğiniz oto-cevap kelimelerini kaldırın. Filtre eklediyseniz onları da kaldırın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 17-03-2006   #182 (mesaj-linki)
fatos346711
MessengerDiscovery X 2 TR

herkeze selamlar. öncelikle bu programı bizimle paylaşan arkadaş a çok tsk. ve sorunum MessengerDiscovery X 2 TR kurdum ama şu an ingilizce olarak kullanıyorum ve ayarlar bölümüne girip dil seçeneğine baktığımda hiçbir seçenek yok nası türkçe yapabilirim bunu ... bana en kısa zamanda cvp vereceginizi umut ederek size şimdiden tekrar tekrar teşekkürler ediyorum...
Eski 17-03-2006   #183 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

fatos346711 adlı kullanıcıdan alıntı
herkeze selamlar. öncelikle bu programı bizimle paylaşan arkadaş a çok tsk. ve sorunum MessengerDiscovery X 2 TR kurdum ama şu an ingilizce olarak kullanıyorum ve ayarlar bölümüne girip dil seçeneğine baktığımda hiçbir seçenek yok nası türkçe yapabilirim bunu ... bana en kısa zamanda cvp vereceginizi umut ederek size şimdiden tekrar tekrar teşekkürler ediyorum...
En kısa zamanda gelen cevap:Ayarlar bölümüne girin, OK tuşuna basarak çıkın. Tekrar girin...
Eski 20-03-2006   #184 (mesaj-linki)
umitozuer

Arkadaşlar discovery x bir sorunmu var anlamadım.Yüklediğim zaman virüs programı trojan alarmı veriyor siliyorum o zamanda discovery kurulamıyor.
Eski 21-03-2006   #185 (mesaj-linki)
mihradem_ilhan

Arkadaşlar zaten msn plugs aynı işi yapmıyomu.bide msn plus ve discovery yüklüyken ikisi çalışırmı?saygılar
Eski 21-03-2006   #186 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

umitozuer adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar discovery x bir sorunmu var anlamadım.Yüklediğim zaman virüs programı trojan alarmı veriyor siliyorum o zamanda discovery kurulamıyor.
Virüs programınızı deaktif edin, programı kurun daha sonra virüs programınızı aktif hale getirin. Virüs programınızı uyarı verdiğinde MDX2TR için izin verin..

Saygılar

mihradem_ilhan adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar zaten msn plugs aynı işi yapmıyomu.bide msn plus ve discovery yüklüyken ikisi çalışırmı?saygılar
Hayır aynı işi yapmıyor. İkisi birlikte tabiki calışır.İkiside MSN Messenger için bir eklenti..

Saygılar
Eski 02-04-2006   #187 (mesaj-linki)
zeyzey

selam benbunu yükledim arkadaşım ama türkçe değil ne yapmam gerekiyor bentürkçe olsun istiyorum YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SELAMLAR
Eski 02-04-2006   #188 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

zeyzey adlı kullanıcıdan alıntı
selam benbunu yükledim arkadaşım ama türkçe değil ne yapmam gerekiyor bentürkçe olsun istiyorum YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SELAMLAR
http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php

Yukarıdaki Sayfada Nasıl Türkçe Yapacağınız Yazıyor Lütfen İnceleyiniz...
Eski 03-04-2006   #189 (mesaj-linki)
wito

program 10 numara ellerinize saglık ama bende windows her acılısında discovery runnig falan diyo okeyi tıklıyom.herhangi bi problem olmuyo ama windows her acılısta bunla karsılasmak zorundamıyım ben...
Eski 13-04-2006   #190 (mesaj-linki)

lütfen yardim edin bu konuda bilgi neden vermediniz soruldugu haldeprogrami indirdim ama bende eski sürümün girisi var 11. numaradan sonrasi olmuyor bende neden

bu konuyla ilgili anlatimi inceleyiniz diyorsunuz ama bir faydasi olmadi inceledigim halde ..

Son Düzenleyen hakancuk; 13-04-2006 @ 17:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03