| | #11 (mesaj-linki) | |
| slm..ben MX2 yükledim..ama bikac sorum var.. 1)MX1 de pop up rengini ayarlayabilioduk..bunda o yokmu?..varsa nerden ayarlanıo.. 2)genel ayarlarda MX2 kullandığımı gösterme şıkkını sorcam..tikli deilken gösteriomu? 3)bazı kişiler çevrimdışı görünürken konuşma penceremin kapatıldığı yazısı gelio..yoksa bu kişi de mi discovery kullanıo? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
|
1-) Yok 2-) Hayır 3-) Sizi engellemiş olabilirler | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| herşey çok güzel tıkır tıkır çalışıyor yanlış bir sorun var oda galiba sizden kaynaklanan birşey değil beni engelleyenleri yanlış gösteriyor bakıyorum beni engellemiş gösteriyor adam çevrim içi karşımda nasıl iş anlamadım ama ben onlineyken birisi siler yada engellerse o zaman haber veriyor yinede işimi görüyor saygılar..... | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery X 2 TR sizi engelleyenleri göstermez. Sadece silenleri bildirir. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
|
![]() ![]() ![]() | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Maalesef gizlilik ilkesine göre şu âna kadar engelleyenleri gösteren bir program yok.Çıkacagınıda sanmıyorum. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
|
Benim bi sorum olucak bende yeni kullanıyorum imitate olayı gerçekten süpermiş.Bunun gibi başka komutlar var mı? Bide bu resim çalma olayında bilgisayara kaydetmiyo mu ben çalmak istiyorum ama sadece kendimde görünüyo yanii gerçek anlamda bilgisayarımda kaydediyo ya işte o resmi nerden görebilirim? Resime zoom yapmak istiyorumda olmuo böle...
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
|
!imitate komutu var ve bu komuta bağlı olarak !autoion ve !autoioff komutları var... !autoion komutunu yazıp enter'ladığınızda, mesajların başına her seferinde !imitate eklemeden karşınızdaki kişinin ağzından konuşuyormuş gibi görünürsünüz. Diğer komut da bu özelliği kapatıyor... Görüntü resimlerinin arşivlendiği bir klasör yok bu sürümde, eski sürümlerde vardı. (emin değilim, belki temp klasörüne atıyordur) Saygılar | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
|
Messenger Debug ne ise yarar,ayrica nickim msxlabs tester olarak görünüyor birtürlü değiştiremiyorum ![]() yardimci olabilirseniz sevinirim tskr... | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
MessengerDebug, MSN Messenger'daki eylemlerle ilgili teknik bilgileri gösteriyor. Kullanacağınız bir özellik değil... MsXLabs Tester olarak görüntü adınız mı sabit kalıyor? Görüntü Adınızı değiştirdikten sonra ayarlarınızı kaydettiğinizden emin misiniz? | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| goruntu resimlerini calma, mdx tr, messenger discovery sorunları, msn discovery 2 hatası, msxlabs msn discovery sorunları, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |