| | #191 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
BUNDA TÜRKÇE DİL YOK LÜTFEN YARDIM (BU TÜRKÇE DİİL) Son Düzenleyen emrecann; 14-04-2006 @ 00:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #192 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #193 (mesaj-linki) | |
bende !imitate komutu ıslemıyor neden olabilir? birde bu gorunmezlık olayı ne oluyor sımdıden tesekkurler
| |
|
| | #194 (mesaj-linki) | |||||
Görünmezlik Modu Discovery'nin size verdiği bir ayrıcalıktır..İstediginiz kişiye cevrimdışı görünebilir ve cevrimdışı iken o kişiyle konuşabilirsiniz... Ayrıca bilgi : Windows Live Messenger 8.0 ile Çevrimdışı iken hiç bir eklenti olmaksızın istediğiniz kişi ile konuşabiliyor, çevrimdışı olan bir kişiye not bırakabiliyorsunuz.. | |||||
|
| | #195 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery X 2 TR Bende de ilginç bi sorun war!Daha önce cewaplandı mı die baqtım ama bulamadım!Cwplandıysa qusura baqmayın önceliqle!Bilgisayar kapanıp açıldığında dil we popup değişio esqi haline gelio!Zaman zamanda seçmiş olduğum öselliqlerdeqi tiqler qalqıo!!!Nedendie acaba ? | |
|
| | #196 (mesaj-linki) | |
sağ tıklayıp açtığımda kişiler sekmesinde başka hiçbişe açılmıyor ve kişiler görünmüyor oysa siz açılamalarda kişiler e gelince 4 adet seçenek çıkıyor göstermişsiniz bunu çözemedim tekrar tekrar yüklüyorum olmuyor .. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler . | |
|
| | #197 (mesaj-linki) | |
bende daha önce discovery x1 sürümü vardı.fakat kısa süre içinde onda bi arza olur ve resim çalma işlemini falan yitirdi.şöle bi hata veriyor:"error time".şimdi onu silip yerine sizin bu yeni sürümü yükledim fakat öalıştıktan sonra yine aynı mesajı veriyo.ayrıca resim çalma tuşuna bastığımda windows hata raporu hazırlıyo.nedeni ne olabilir?yardım edin lütfen
| |
|
| | #198 (mesaj-linki) | |
ya ben indirdim hep virüslüydü iki anti virus de devreye girdi ne yapcam
| |
|
| | #199 (mesaj-linki) | |
Tşklr...
| |
|
| | #200 (mesaj-linki) | |
program viruslu biraz daha dikkat lutfen
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| discovery, messenger, messengerdiscovery |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |