Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 04-05-2006   #201 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

killmd.exe virüs değil, zararlı bir kod değil. Messenger'ı zorla kapatmaya yarayan küçük bir programcık. MessengerDiscovery bütünleşmesi gerçekleşmediği zaman MSN Messenger'ı ve MessengerDiscovery'i kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırıp İşlemler listesinden ilgili .exe'leri elle de sonlandırabilirsiniz. Virüs var dediğiniz exe bu işlemi otomatik yapıyor. Kısa bir süre sonra MessengerDiscovery Live TR sürümünü yayınlayacağız, bu sürümde daha az sorunla karşılaşacağınızı düşünüyoruz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 06-05-2006   #202 (mesaj-linki)
StANDby007 - avatarı

arkadaşlar bu msn discovery de listenizdeki birini taklit etme özelliği varmış ben arkadaşı taklit edip başkasıı kandıracam bunu nasıl yapabilirim...
Eski 06-05-2006   #203 (mesaj-linki)
PiSiK0PATR - avatarı

ARKADAŞLAR BU SÜRÜM WİNDOWS LİVE MESSENGERIN GÜNCELLENMİŞ HALİNDEDE ÇALIŞO SÜPER
Eski 06-05-2006   #204 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

StANDby007 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bu msn discovery de listenizdeki birini taklit etme özelliği varmış ben arkadaşı taklit edip başkasıı kandıracam bunu nasıl yapabilirim...
Alıntı:
Konuşma esnasında mesajlarınızın başına !imitate yazıp gönderdiğinizde, bu mesajlar karşınızdaki kişinin yazı rengi ve stiliyle o yazmış gibi gösterilecektir. Komutun doğru bir şekilde çalışabilmesi için karşınızdaki kişinin MSN Messenger kullanıyor olması gereklidir. (Windows Messenger ya da MSN oturumu açmayı sağlayan diğer programlar desteklenmiyor.) Ayrıca bu komutu uygulamak istediğiniz kişi MessengerDiscovery kullanmıyor olmalıdır. Aksi halde yazı rengi ve stili karşınızdaki kişinin fakat mesaj yine sizin görünecektir...
APPİAH adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADAŞLAR BU SÜRÜM WİNDOWS LİVE MESSENGERIN GÜNCELLENMİŞ HALİNDEDE ÇALIŞO SÜPER
Bazı özellikleri kullanamıyor, çeşitli hata mesajları ile karşılaşıyor olabilirsiniz. MessengerDiscovery Live sürümü yayınlandığında duyuracağız.
Eski 07-05-2006   #205 (mesaj-linki)
ukala_prens

msn discovery de cevrimdışı olarak ileti nasıl yazılıyor bana yardım edermisiniz
Eski 08-05-2006   #206 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

ukala_prens adlı kullanıcıdan alıntı
msn discovery de cevrimdışı olarak ileti nasıl yazılıyor bana yardım edermisiniz
msn messenger uzerındeki discovery logosuna saga tıkla acılan menu senı yonlendirir
Eski 08-05-2006   #207 (mesaj-linki)
spinallis

arkadaşlar bende ''messenger discovery is not blocked by a firewall'' diye bi uyarı alıyorum ingilizcem yoktur ama sanki bilgisayarım bu programı engelliyor gibi yorumladım bi virüs programı yüklü değil bilgisayarımda nasıl düzeltebilirim bu sorunu çok acil yardım
Eski 13-05-2006   #208 (mesaj-linki)
boys_yaralı

ya arkadaşlar Msn Discovery 2xtr türkçe yazıyor yükleyince ingilizce oluo system tray daki discovery sembolüne sağ tıklayıp options diom language kısmı boş hiç bir şey de yazılmıo
Eski 13-05-2006   #209 (mesaj-linki)
boys_yaralı

sorunu çözdüm tşkler
Eski 14-05-2006   #210 (mesaj-linki)
aLzZ

tşk ler
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
msn discovery taklit,
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03