| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
killmd.exe virüs değil, zararlı bir kod değil. Messenger'ı zorla kapatmaya yarayan küçük bir programcık. MessengerDiscovery bütünleşmesi gerçekleşmediği zaman MSN Messenger'ı ve MessengerDiscovery'i kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. CTRL + ALT + DEL'e basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırıp İşlemler listesinden ilgili .exe'leri elle de sonlandırabilirsiniz. Virüs var dediğiniz exe bu işlemi otomatik yapıyor. Kısa bir süre sonra MessengerDiscovery Live TR sürümünü yayınlayacağız, bu sürümde daha az sorunla karşılaşacağınızı düşünüyoruz.
| |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bu msn discovery de listenizdeki birini taklit etme özelliği varmış ben arkadaşı taklit edip başkasıı kandıracam bunu nasıl yapabilirim...
| |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TRARKADAŞLAR BU SÜRÜM WİNDOWS LİVE MESSENGERIN GÜNCELLENMİŞ HALİNDEDE ÇALIŞO SÜPER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| |||||||||||||
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR msn discovery de cevrimdışı olarak ileti nasıl yazılıyor bana yardım edermisiniz | |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR arkadaşlar bende ''messenger discovery is not blocked by a firewall'' diye bi uyarı alıyorum ingilizcem yoktur ama sanki bilgisayarım bu programı engelliyor gibi yorumladım bi virüs programı yüklü değil bilgisayarımda nasıl düzeltebilirim bu sorunu çok acil yardım | |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar Msn Discovery 2xtr türkçe yazıyor yükleyince ingilizce oluo system tray daki discovery sembolüne sağ tıklayıp options diom language kısmı boş hiç bir şey de yazılmıo
| |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
sorunu çözdüm tşkler
| |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
tşk ler
| |
|
![]() |
| msn discovery taklit, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |