| | #211 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
dostrlar ben kurdum ama görev çubuğunda sürekli bi sağa bi sola gidip geliyor msn simgesi açılmıyor bile güvenlik duvarına engellemeyi kalırdım neden böyle yapıyor pls yardım napmalıyım sapıttı makine ya bi sağa gidiyor bi sola | |
|
| | #212 (mesaj-linki) | |
aga bunu yukledim ama turkçeye nasıl çevircez ?????? bide bu discovery engelleyenleri gostermiyor dimi??? | |
|
| | #213 (mesaj-linki) | |||||||||
herneyse sol altta bulunan X sımgesıne saga tık yap opsıons a tıkla karsına cıkan pencereye hıcbırsey yapmadan ok de bukadar+engellıyenlerı goremıyorsun sadece sılenlerı gorebılırsın bunun ıcın sen onlıne ıken sılınırsen gorebılırsın![]()
MSX bu surumu yukle | |||||||||
|
| | #214 (mesaj-linki) | |
ya bende türkçe değil pardon çok özür dilerim msj ı görememişim çok özür dilerim Son Düzenleyen Shaq_Berke; 16-05-2006 @ 20:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #215 (mesaj-linki) | |
oto cvplarda wild card özelliğini kaldıramıorum,, sil diorum silio pencereyi tekrar açtıımda o oto cvptan bikaç tane daha türediini görüorum,, yardımcı olur musunuz,, kim ne yazarsa yazsın görmek istemiorm artık tşk.
| |
|
| | #216 (mesaj-linki) | |
sayın site admini messenger discovery i yükledim fakat 1 kere resim caldıktan sonra hata veriyor neden? bunun cevabını verırsenız sevinirim saygılarımla...
| |
|
| | #217 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar msn 8.0 kullanıyorum discovery 3 kullanıyorum ing ama hatasız çalışıyor 8.0 la | |
|
| | #218 (mesaj-linki) | |
Merhaba Msn discovery nin en son versiyonu ve ayrıntılı bilgi alabileceğim bir link var sa yardım eder misiniz.? Kullanım kılavuzu ve surum icin en son link hangisi kısaca ???
| |
|
| | #219 (mesaj-linki) | |
ben msn discovery 2 tr kurdum başlattıktan sonra diyorki 2 tane bir den açamassınız ditye uyarı geliyor... şimdiden yardımlarınız için teşekkürler | |
|
| | #220 (mesaj-linki) | |||||
Yukarıdaki Adrese Göz Atın.. | |||||
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |