| | #21 (mesaj-linki) | |
|
bu proğramda virus vardır . DUYRULUR BENİM ANTİ VİRUS Bİ ADET BULDU BİLEMEM NEDEN BÖLE OLDU BU PROĞRAMLA BİLGİSAYARA VİRUS GİRMESİMİ LAZIM YOKSA ÇALIŞMIYOMU ? :s
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Programda virüs ya da başka zararlı bir kod yok. Muhtemelen güvenlik duvarınız programın internet'a bağlanmaya çalıştığına dair uyarı verdi, siz onu virüs uyarısı olarak algıladınız. Güvenlik duvarından izin vermezseniz program çalışmaz. | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
|
MESSENGER discovery X 2' DE ŞU AN DOWNLOAD BUTONU NU TIKLADIGIM ZAMAN VİRUS PROĞRAMIM ENGELLİYOR VE SİSTEM 32 'DE VİRUS ALARMI VERİYOR KASPERSKY 2006 ANTİ VİRUS KULLANIYORUM ŞİMDİ BİLGİSAYARIMA VİRUS GİRMESİNE GÖZ MÜ YUMUCAM YANİ YARDIM LÜTFEN .. ![]() BU NORMAL WİNDOWS SA ZARAR VERECEK DİYEREK GELEN PROĞRAM İÇERİĞİNMDEN DEĞİL BUNU DİREK VİRUS OLARAK GÖSTERİYOR BEN O VİRUS GÖSTERDİĞİ ŞEYİ ENGELLEDİM OZAMNDA PROĞRAM ÇALIŞMADI Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 23:54. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
|
İndirip kurmayın o halde, riske girmeyin. Buradan İngilizce orjinal sürümünü indirebilirsiniz: http://www.msgdiscovery.com/download.php | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
ŞİMDİ NORMALDE BAZI KURACAGIM PROĞRAMLARDA BENDEKİ ANTİ VİRUS BAZI ZARARLI DOSYALAR BULUYO AMA ONU DAHA BAŞKA BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYOR ŞİMDİ BEN BUNU DOWNLOAD ETMEK İSTEGİMDE İŞTE NOT-A-VİRUS:ADWARE.WİN32.VB.C VİRUS SÜN BULUNDUGU YERİ İSE İNTERNET SAYFASINDA MDX2TR.ZİP OLARAK GÖSTERİYOR SİZ BİR KONTÜROL EDERMİSİNİZ
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
|
Bir fikrim yok. O uyarı aldığınız ekranın resmini buraya ekleyebilirseniz belki bir şey söyleyebilirim...
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery X 2 TR kurabilmem için anti virus proğramımı kaldırmam lazım tüh ama bilgisayar anti virus süz olmaz ki şimdi anti vürus proğramımı kaldırıcam sonra MessengerDiscovery X 2 TR kurucam ama bittikten sonra yine anti virus proğramı kurmam lazım yani şimdi ne yapmalıyım sizin bildiginiz anti virus varsa onu kurayım belki o zaman MessengerDiscovery X 2 TR 'deki virus sü görmez... nasıl resim ekliyoruz Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 23:54. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
|
YA bn ilk yukledğimde hersey çok gzl çalısıo ama ne zn bılgısyaraı açıp kapıom msnım açılmıo nıe oldugunda fkrı olan war mıı ya bırı bana yardmm etsnn???? msn messengerim 7.5 burada Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 23:57. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||||||
|
^ Yukarıdaki sayfada Kaspersky Anti-Virus Personal programını yüklemenizi tavsiye ederim.Fakat discovery virüs programlarıyla beraber calısıyor zaten.
^ Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 23:58. | |||||||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
|
Kim soruyordu Arşivlenmiş Görüntü Resimleri'nin nerede saklandığını? \Program Files\MessengerDiscovery\DisplayPics Üzgünüm, yoğun bir anıma gelmiş | |
|
![]() |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |