| | #31 (mesaj-linki) | |
| mrb
ben msn 7.5 kaldırmama ragmen msn x2 calısmıyor.bikac kez kaldırmayı denedim.bazı bilesenler kaldırılamadı diye yazıyor.biri bana kurulumunda yardımcı olabilirmi.ek dosya yada kaldırmam gereken diger bileşenler nedir acaba. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
|
merhabalar ben windows xp pro kullanıyorum msn de 7.5 + plus da yükle şimdi stuff pg ve discovery i kullanamıyorum stuff da hata veriyor gerekli dosyalardan birkaçı yüklenemdi diye onu şimdi kaldırdım ve discovery i yükledim ve defalarca a sizi belirttiğini zgibi yaptım ingilizcesini indirdim kurdum ama ileti kişilerini göster dediğimde yine hata veriyor bana baştan anlatabilir misiniz nasıl olacak diye lütfennnnn yaa bana ne yapmam gerektiğini anlatabilir misin stuff ve discovery ile ilgili?_ Son Düzenleyen NeutralizeR; 01-12-2005 @ 19:47. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
|
Siz yardım talebinde bulunurken teknik davranırsanız, biz de verimli teknik destek verebiliriz. Aldığınız hata mesajlarını, hata kodlarını yazmanız gerekiyor. Şimdiye kadar konuşulmamış bir hata ya da problem ile karşı karşıya olduğunuzu düşünmüyorum. Sorunun cevabına ulaşıncaya kadar ilgili konuların tüm mesajlarını okumanız gerekiyor. Ayrıca programların LEGEND bölümündeki sayfalarında detaylı kullanım kılavuzları var. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| bi program bu kadarmı güsel olur yaaaaaaaaaaa!!!ama küçççücük bi problem warki oda sizi engelleyenleri göremiosunus engeli yiyip yiyip oturuyosunus eer bunu nassı öreneceimi warsa bana yardım etsin nüfffeeeeen aynı şey benimde başıma geldi msn 7.5kullaniorum we discowery de yaşadıklarımı anlatamam hane şu pencere açıp kapama muhabbeti warya orda kafayı zırttım.ama discovery sayfasında adım adım anlatılio yapman gerekenler ordan çözdüm işi dene istersen çok sinir bi durum bilirim Son Düzenleyen NeutralizeR; 03-12-2005 @ 05:09. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| hemen cewaplarsanıs msn de konuştuuum kişinin discovery kullanıp kullanmadıını nasıl anlıyabilirim?yada böle bişi mümkünmü? | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Yardım | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
Ben Günceleştirm Linki istiyityorum rica etsem
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Dosyada Trojan var... Win32.VB.c virusu var lütfen upload ettiğimiz dosyalara dikkat edelim.
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
ben messenger discovery x 2 tr programını kurdum fakat !imitate komutunu calıstırmaıyorum.yardımcı olursanız sevinirim:!!!!!!!!
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger debug discovery, messenger debug ne işe yarar, messenger debug nedir?, msn debug ne, msn debug ne işe yarar, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |