Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-12-2005   #41 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR

_EgeMeN_ adlı kullanıcıdan alıntı
Dosyada Trojan var... Win32.VB.c virusu var lütfen upload ettiğimiz dosyalara dikkat edelim.
Neden bahsediyorsun ?! MDX2TR'den mi bahsediyorsun trojan var diye ? Yakıştıramadım...

trinko18 adlı kullanıcıdan alıntı
ben messenger discovery x 2 tr programını kurdum fakat !imitate komutunu calıstırmaıyorum.yardımcı olursanız sevinirim:!!!!!!!!
Nasıl calıstıramıyorsunuz ? !imitate yazıp iletinizi yazdıgınızda karşı tarafa onun agzından konuşmuşsunuz gibi görünür...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-12-2005   #42 (mesaj-linki)
tay807

Merhaba
Oturumunuzu kapatın, tekrar açın.

MSN Messenger 7.5.0311 sürümüne güncelleyin.

Başka bir hesapla oturum açın, kişi listesi yöneticisinin aktif olup olmadığını kontrol edin.

MSN Messenger'ı kapatıp tekrar açın.

Yazılanların hepsini yaptım ama ginede Kişi listesini Yöneticisini acamadım her tıkladıgım da Bu özeligi kulanman için oturumunu acman gerekiyor diyor ama zaten acık hep acık acaba nerde yanlış yapıyorum. tşk.
Eski 17-12-2005   #43 (mesaj-linki)
ateusas

AdWare.Win32.VB.c ya dostlar discovery 2x indirdim içinde bu virüs uyarısı veriyo yardımcı olurmusunuz
Eski 21-12-2005   #44 (mesaj-linki)
NoNaMe

Peki gürunmezlık olayını nasıl kullanıyoruz Bilem varmı İnşallah ılk soran benımdır
Eski 21-12-2005   #45 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

NoNaMe adlı kullanıcıdan alıntı
Peki gürunmezlık olayını nasıl kullanıyoruz Bilem varmı İnşallah ılk soran benımdır
MSN Messenger kişi listenizin olduğu pencerenin sağ üstündeki 'X' işaretine tıklayın, Görünmez mesajlaşmayı seçin ve görünmez olacağınız kişinin üstüne tıklayıp görünmez olun.
Kolay gelsin.
Eski 21-12-2005   #46 (mesaj-linki)
CorleONE01

ya arkadaslar ben msni messenger discovery ile msnimi acinca 3-4 dk ya bir hattan dusuyorum nededini nedir nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum simdiden kolay gelsin
Eski 22-12-2005   #47 (mesaj-linki)
semih_hacker

arkadaşlar ben bu msn deki kişinin resmin almak için ne yapmam gerekiyor.benim bildiğim s+alt fakat olmuyot. cvp pls...

Son Düzenleyen semih_hacker; 22-12-2005 @ 21:41.
Eski 22-12-2005   #48 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

CorleONE01 adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkadaslar ben msni messenger discovery ile msnimi acinca 3-4 dk ya bir hattan dusuyorum nededini nedir nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum simdiden kolay gelsin
Bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun sanırım.MDX2TR ile ilgili değil, bizlerde kullanıyoruz.

semih_hacker adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben bu msn deki kişinin resmin almak için ne yapmam gerekiyor.benim bildiğim s+alt fakat olmuyot. cvp pls...

MDX2TR ayarlarından görüntü resmi hırsızını açmanız gerekiyor, kendi belirlediğiniz bir komutu kullanarak çalabilirsiniz.
Eski 23-12-2005   #49 (mesaj-linki)
reaxion

MERHABALAR BENIM Bİ SUALIM OLACAK MSN MESSENGER LE BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİREMEDİM...FORUMLARDA YAZILAN SORULARI VE CEVAPLARI DETAYINA KADAR İNCELEDİM AMA Bİ TURRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM....

AYARLARIDA KONTROL ETTİM DE MESSENGER OTURUMUZU AÇMALISINIZ DİYE UYAR VERİYOR....

SAYGILARIMLA.....
Eski 23-12-2005   #50 (mesaj-linki)
sıpıderman

ustam 1 haftadan beri MessengerDiscovery X 2 TR den fotoğraf hırsızlığı yapamıyorum yardımcı olurmusunuz. (not:fotoğraf hırsızı açık kapalı değil)lüüüüüüütfeeeeeeeeen !!!!!!!!
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Discovery hata demarcox Arşive Kaldırılan Konular 1 06-07-2008 13:58
Messenger Discovery Live v1.3.0322 hellboy726 Arşive Kaldırılan Konular 3 04-07-2008 05:04
MSN DISCOVERY Rosebud Arşive Kaldırılan Konular 1 28-04-2008 21:33
MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 1 25-10-2005 17:05
MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3 25-10-2005 17:03