| | #41 (mesaj-linki) | |||
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TRAlıntı:
Alıntı:
| |||
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Merhaba Oturumunuzu kapatın, tekrar açın. MSN Messenger 7.5.0311 sürümüne güncelleyin. Başka bir hesapla oturum açın, kişi listesi yöneticisinin aktif olup olmadığını kontrol edin. MSN Messenger'ı kapatıp tekrar açın. Yazılanların hepsini yaptım ama ginede Kişi listesini Yöneticisini acamadım her tıkladıgım da Bu özeligi kulanman için oturumunu acman gerekiyor diyor ama zaten acık hep acık acaba nerde yanlış yapıyorum. tşk. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
AdWare.Win32.VB.c ya dostlar discovery 2x indirdim içinde bu virüs uyarısı veriyo yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Peki gürunmezlık olayını nasıl kullanıyoruz Bilem varmı İnşallah ılk soran benımdır | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | ||
Kolay gelsin. | ||
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
ya arkadaslar ben msni messenger discovery ile msnimi acinca 3-4 dk ya bir hattan dusuyorum nededini nedir nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok memnun olurum simdiden kolay gelsin
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben bu msn deki kişinin resmin almak için ne yapmam gerekiyor.benim bildiğim s+alt fakat olmuyot. cvp pls... Son Düzenleyen semih_hacker; 22-12-2005 @ 19:41. | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |||
Alıntı:
| |||
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
MERHABALAR BENIM Bİ SUALIM OLACAK MSN MESSENGER LE BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİREMEDİM...FORUMLARDA YAZILAN SORULARI VE CEVAPLARI DETAYINA KADAR İNCELEDİM AMA Bİ TURRLÜ ÇALIŞTIRAMADIM.... AYARLARIDA KONTROL ETTİM DE MESSENGER OTURUMUZU AÇMALISINIZ DİYE UYAR VERİYOR.... SAYGILARIMLA..... | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR ustam 1 haftadan beri MessengerDiscovery X 2 TR den fotoğraf hırsızlığı yapamıyorum yardımcı olurmusunuz. (not:fotoğraf hırsızı açık kapalı değil)lüüüüüüütfeeeeeeeeen !!!!!!!! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| adware discovery live virüs, discover x, discover x2, discovery virus, mesennger discover, messenger discovery virüs, messenger dıscover, msn discovery virus, msn discovery virüs, msn discovery virüslü, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 11:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 03:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 19:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 15:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 15:03 |