| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Bu güne kadar sorunlara getirdiğimiz çözümler dışında başka yapabileceğimiz bir şey yok. Yeni bir version çıkacak yakında, çıkana kadar sabredin. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| MessengerDiscovery X 2 TR
slm msn messenger discovery x2 dekı ''messenger debug'' un ne ise yaradını anlatırmısınız? tesekurler
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
| Re: MessengerDiscovery X 2 TR
ya görünmezlik ne işe yarıyo
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Re: MessengerDiscovery X 2 TR
| |||||
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR simokin, kimin sorduğu soruları cevapladığını bulamadım... Bayağı bi geriden geliyorsun sen sanırım.Anlıyorum yardımcı olmak istiyorsun ve haklısın fakat cevaplanmış sorulara tekrar cevap vermek doğru değildir..Bundan sonraki sorulara çözüm önerilerini bekliyorum... | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
mach kardes haksınız gerıden gelıyorum bagzı yukarlarda eksık cvp lar var yada ben oyle anladım hatam varsa kusura bakmayın cunku bagzı arkadaslarımız tam olarak yanıt alamamız yardımcı olmaya calısıyorumdum ıyı aksamlar..
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Bundan sonraki yeni gelecek olan sorulara cevap verirsen daha iyi olur.. Kolay gelsin.. | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
slm bu program engelleyenleri gostermiyomu? bende sadce silenler gozukuyor...
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR download linki nerede
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
bana yardım cı olurmusunuz benim msnemde 7,5 messenger dıscowery yukluyorum ama acılmıyoo hata verıyoo dısco verının yerı kullanılıyormus eskı surumu yuklu olabılırmıs eskı srumunu sılıp yenıden yuklemeyı deeyın dıyoo ama ben zaten sılmıstım ve bulamıyorumm program ekle kaldırda da yok varsada baska nerden bulabılırım onu program fılesın ıcınden dosyasınıda sıldım komple ama gene olmuyoo yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger discover, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |