| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR
Windows Messenger'ı kaldırmak için; http://www.dougknox.com/xp/scripts/x...ger_remove.vbs Yukarıdaki bağlantıya sağ tıklayın ve Hedefi Farklı Kaydet... 'i seçin, dosyayı bilgisayarınıza kaydedin. Kaydetme işlemi bitince indirdiğiniz bu dosyaya çift tıklayın, gelen soruları onayladığınızda Windows Messenger kaldırılmış olacak. İşlemin tamamlanabilmesi için bilgisayarınızı baştan başlatmanız gerekebilir... Windows Messenger kaldırma işlemini elle yapmak isterseniz; Başlat > Çalıştır > RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove ^ yazıp enter'a basın. (yukarıdaki satırı çalıştır ekranına kopyalayın) Not: Bu işlem Outlook Express açılırken Kişiler Paneli aktifse, gecikmeye neden olabilir. Bunu önlemek için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'a basın. Sol taraftan tıkla tıklaya aşağıdaki anahtar adına kadar gelin: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Sağ panelde boş bir alanda sağ tıklayın Yeni > DWORD Değeri 'ni seçin; Hide Messenger ismini verin ve bu yeni oluşturduğunuz değere çift tıklayıp değeri 2 ile değiştirin. Toplu ifade ekleme için aşağıdaki bağlantıda bulunan programları deneyebilirsiniz: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) "..oturum açmanız gerekmektedir" hatasını alan arkadaş bir önceki sayfada bulunan uzun mesajımı okusun... Saygılar | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
selam bende xp yüklü msn 7.5 kullanıyorum discoveryinin bütün sürümlerini kullandım uzun zamandır msndiscovery x2 kullanıyorum problemim ise şifreyi giriyorum msn açılmıyor bir hata da vermiyor discoveryi tamamen kapatınca açılıyor bu neden olur birde karşı taraf ve ben yazı yazıyorum yazdıklarımız gidip gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Tamamen bağlantı yolundan kaynaklanan bir şey. Acılmadığı zaman 2 ya da 3 kez denerseniz acılacaktır.. | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
|
SELAM BEN 7.5 KULLANIYORUM.MESSENGER DISCOVERY NIN GÜNCELLENMIS SÜRÜMÜNÜ İNDİRDİM. SÜREKLI HATA VERIYOR.NE YAPMAM GEREKIYOR.DAHA ONCE DUZGUN BI SEKILDE KULLANABILIYORDUM.
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #76 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar bi problemim var Discovery X kullanıyordum her şey yolunda idi ama ne olduysa MSN MEssenger açılmadı defalarca denedim açılmadı Oturum Aç butonuna tıklıyorum MSN Simgeleri en fazla 3 saniye dönüyor duruyor. Bu olayı defalarca tekrarladım olmadı açılmıyor. Baktım MDX2TR çıkmış acaba problem ondanmı deyip MDX2TRyi kurdum (Önceki discovery sildim tabiki yeniden başlattım pcyi) ama yinede aynı açılmıyor MSN Messenger Programını aç**ıyorum. Nedendir? Yardımlarınız bekliyorum. Teşekkürler
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |||||
Bir kac denemeden sonra acılıyor..Biraz sabır..Fakat hiç olmuyorsa bir sey diyemeyeceğim.. Cevap bekleyiniz.. | |||||
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
Olmuyor hiç olmuyor tam 4 gündür Discovery Silip yüklemekten MSN Kullanamadım Discovery silmiştim az önce yeniden yükledim ama yine olmuyor ((
| |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery X 2 TR Eğer her şeyi yaptım yinede olmuyor diyorsanız, kullanmayın... Elimizden geleni yapmaya calısıyoruz fakat olmuyorsa yapacak pek fazla bir şey kalmamış demektir...Üzgünüm.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn discovery 2 0 oturum açmıyo, msn discovery çalıştır, |
Messenger Discovery 2 - MessengerDiscovery X 2 TR Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Discovery hata | demarcox | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 06-07-2008 13:58 |
| Messenger Discovery Live v1.3.0322 | hellboy726 | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 04-07-2008 05:04 |
| MSN DISCOVERY | Rosebud | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 28-04-2008 21:33 |
| MessengerDiscovery v3 Repacked MSN Messenger 7.0 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-10-2005 17:05 |
| MSN Messenger 6.2 için MessengerDiscovery v2.6.3 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 25-10-2005 17:03 |