| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu Msn \ Windows Live Messenger da olan belli başlı Hata Kodları ve Çözümleri için kendimin tasarımı olan bi klavuz progrmanı sizler sunuyorum. bu klavuzla hata kodu koduyla arayıp çözümünü görüp isterseniz yazıcı dan cıktı alabilirsiniz. umarım işinize yarar. Burdan indirebilirsiniz. RapidShare: 1-Click Webhosting Son Düzenleyen Hi-LaL; 27-02-2009 @ 17:42. Sebep: Yüklenen programda virüs bulunduğundan link kaldırılmıştır!!! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu
teşekkürler
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu
Hocam trojan var bu prg.da?Farkında mısın?Kurulum esnasında Avast solucan bulunduğuna dair uyarı verdi...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu
sago
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Bu uyarı doğrultusunda ben de bu dosyayı indirdim ve NOD32 anti-virüs programı ile tarama sonucunda herhangi bir uyarı almadım. Tarama sonucu aşağıda verilmiştir. ![]() ![]() Ancak diğer AV lerde de tarama yapan arkadaş olursa lütfen bizi de bilgilendirsin ki virüslü ise forumdan kaldıralım konuyu ! | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Konu arşive kaldırılmıştır.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live mesinger, msn hata kodaları, msn windows, windows live hata kodları, windows live messenger hata, |
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 525 | 11 Saat Önce 16:56 |
| MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 43 | 1 Gün Önce 21:10 |
| MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:03 |
| MSN Hata Kodu 80040111 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:55 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 21-01-2007 00:22 |