MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-03-2008   #1 (mesaj-linki)
hunterking - avatarı
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu

Msn \ Windows Live Messenger da olan belli başlı Hata Kodları ve Çözümleri için kendimin tasarımı olan bi klavuz progrmanı sizler sunuyorum. bu klavuzla hata kodu koduyla arayıp çözümünü görüp isterseniz yazıcı dan cıktı alabilirsiniz. umarım işinize yarar.

Burdan indirebilirsiniz.
RapidShare: 1-Click Webhosting

Son Düzenleyen Hi-LaL; 27-02-2009 @ 17:42. Sebep: Yüklenen programda virüs bulunduğundan link kaldırılmıştır!!!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 20-12-2008   #2 (mesaj-linki)
Re: MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu

teşekkürler
Eski 22-12-2008   #3 (mesaj-linki)
tayfun72
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu

Hocam trojan var bu prg.da?Farkında mısın?Kurulum esnasında Avast solucan bulunduğuna dair uyarı verdi...
Eski 24-12-2008   #4 (mesaj-linki)
fedlog

sago
Eski 27-02-2009   #5 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı

tayfun72 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hocam trojan var bu prg.da?Farkında mısın?Kurulum esnasında Avast solucan bulunduğuna dair uyarı verdi...

Bu uyarı doğrultusunda ben de bu dosyayı indirdim ve NOD32 anti-virüs programı ile tarama sonucunda herhangi bir uyarı almadım. Tarama sonucu aşağıda verilmiştir.

Ancak diğer AV lerde de tarama yapan arkadaş olursa lütfen bizi de bilgilendirsin ki virüslü ise forumdan kaldıralım konuyu !

Eski 27-02-2009   #6 (mesaj-linki)
Kral_Aslan - avatarı

hunterking adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn \ Windows Live Messenger da olan belli başlı Hata Kodları ve Çözümleri için kendimin tasarımı olan bi klavuz progrmanı sizler sunuyorum. bu klavuzla hata kodu koduyla arayıp çözümünü görüp isterseniz yazıcı dan cıktı alabilirsiniz. umarım işinize yarar.

Burdan indirebilirsiniz.
RapidShare: 1-Click Webhosting
Kaspersky ile taratma yapıldı.Virüs uyarısı aldım resmi aşağıda verilmiştir.

Eski 27-02-2009   #7 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı

Konu arşive kaldırılmıştır.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live mesinger, msn hata kodaları, msn windows, windows live hata kodları, windows live messenger hata,
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 525 11 Saat Önce 16:56
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 43 1 Gün Önce 21:10
MSN Hata Kodu 80072fod Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 21:03
MSN Hata Kodu 80040111 Windows Live Messenger Hatası Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 15-08-2007 20:55
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 21-01-2007 00:22