| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Hatası MSN Açamıyorum
Merhaba Arkadaşlar Windows Live Messenger'in son sürümü Bilgisayarımın C diskinde kurulu ve çalışıyordu. Sistemde yer azaldı ve yer açmak için disk birleştiriciyi kullandım. Birleştirme sonunda rapor verdi ve bazı kullanılmayan dosyaları silebileceğimi söyledi. Baktım önemli birşey yok TEMP'ler felan vardı. Sildim. Sanırsam msn dosyaları da gitti. Birde BricoPacks'in Vista Inspirat 2 Arayüzünü kurdum. Bilgisayar yeniden başladı ve msn açmak istediğimde aşağıdaki hatayı gördüm. MSN'i kaldırdım Yeniden WLinstaller ile kurdum ama sonuç aynı. Hatayı yaşamış olan yada bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim. (Son çalışır haldeyken oluşabilecek hatalara karşı geri yükleme noktası oluşturmuştum.Ancak çok şeyi değiştirdim.Arayüz, klasörler vb. bunları baştan yapmak istemiyorum. Ama son çare geri dönmekse dönerim.) | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Hatası MSN Açamıyorum(disk birleştirme ardından)
bu arada msn ile ilgili geçmiş herşeyi temizle, istersen emo'ların yedeklerini al ve tekrar kur ama 9.0 kurma, beta hicbirsey yukleme... bide iscovery kurma
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Hatası MSN Açamıyorum(disk birleştirme ardından)
Lütfen mesajınızı bu konuya geçiniz: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açamıyorum, hatası, msn, windows |
Windows Hatası MSN Açamıyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 3 Gün Önce 20:52 |
| MSN Hata Kodu 80004005 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 13 | 3 Hafta Önce 16:33 |
| 80072efd Windows messenger plus hatası | helehube | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 27-09-2008 00:45 |
| Windows Live Messenger Yükleme Hatası | empaxcLuB | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 11-07-2008 13:56 |
| MSN Hata Kodu 81000301 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:19 |